Ovan

Konfrontacija različitih mišljenja obilježiće ovaj dan. Nervira vas neko ko vam se stalno miješa u posao. Ljubavna avantura sa osobom koju upoznajete na kraćem putovanju inspirisaće vas na duže staze. Puni ste ljubavnog zanosa. Glavobolja.

Bik

Finansijski problem može da dovede do zastoja u realizaciji vašeg cilja. Budite oprezni u rukovanju novcem. Konflikt sa partnerom oživjeće ponovo neki stari problem. Ovog puta rješenje nećete moći da odložite. Zubobolja. Zanemarili ste usnu duplju.

Blizanci

Akcenat je na poslovnim razgovorima i susretima. Ipak, nedorečenost može da stvori nesporazume i zastoj u saradnji. Uživate sa partnerom u svakom trenutku. Očekuje vas vrlo romantično zajedničko putovanje i zbližavanje. Odlično se osjećate.

Rak

Imate jedinstvenu priliku da završite rad na dugotrajnom projektu. Naporan i predan rad će vam se isplatiti. Partner je pokazao ljubomoru, ali to ne može narušiti vaš odnos. Možda vam je upravo to pokazatelj njegove ljubavi. Alergija, obratite se alergologu.

Lav

Pripremite rezervni plan, jer vas danas očekuju nepredviđene okolnosti. Zastoj u isplati može stvoriti problem. Slobodni Lavovi prepuštaju se uživanju na putovanjima gdje ih čeka uzbudljiva ljubavna avantura. Nervoza, zbog stresa na poslu.

Djevica

Prestrogi ste prema sebi, postigli ste najvažniji dio zacrtanog plana. Uskoro slijede priznanja i pohvale nadređenih. Početak nove veze donosi vam samopreispitivanje u pogledu toga kuda vodi vaša veza sa novim partnerom. Premoreni ste. Umijete da se precijenite.

Vaga

Do vas mogu da dođu spletke koje šire neke osobe sa posla koje nisu dobronamjerne prema vama. Ne obazirite se na to, slijedite svoj plan. Nesporazum sa partnerom možete riješiti spremnošću na kompromisno rješenje. Bolovi u nogama.

Škorpija

Nepredviđene okolnosti mogu biti uzrokovane od strane problematičnog saradnika. Neku saradnju ćete morati da raskinete. Vašu porodicu ponovo muči isti problem. Ovog puta ne može da se odlaže njegovo rješenje. Bolovi u vratu.

Strijelac

Problem u komunikaciji ili nesporazumi mogu pokvariti inače dobru atmosferu ovog poslovnog dana. Ispoljite strpljenje, diplomatiju, prije svega. Ljubav na prvi pogled doprinijela je tome da izgubite tlo pod nogama. Pa ipak, ne pretjerujte u očekivanjima. Nedostatk vitamina, potreban je unos povrća i voća.

Jarac

Neophodno je da danas usporite tempo. Sagledajte cijelu sliku i izaberite najveće prioritete. Partner vam zamjera da mu ne posvećujete dovoljno vremena. Iskoristite vrijeme odmora da mu se više posvetite. Depresivnost, koja može preći u anksioznost. Posavjetujte se sa psihologom na vrijeme.

Vodolija

Od izuzetnog je značaja da se dobro organizujete, jer će od toga zavisiti koliko će vam ovaj dan biti uspješan. Vaš odnos sa partnerom prošao je kroz prilično veliku krizu. Pokažite veće razumijevanje prema partneru. Premoreni ste. Potreban vam je odlazak na neko usamljeno mjesto.

Ribe

Finansijska situacija nije onakva kakvu ste očekivali. Danas ćete improvizovati rješenja, jer vam može nedostajati novca. Odnos sa partnerom prošao je kroz iskušenja i lavirinte nepovjerenja. Položili ste veliki ispit, slijedi dalje zbližavanje. Disbalans hormona. Obavezna je kontrola.