Ovan

Volite da stvari držite pod kontrolom, ali ovog dana to će vam teško poći za rukom. Vi ste majstor improvizacije, donosite prihvatljivo rješenje u posljednjem trenutku. Veliki broj prilika za ljubavnu avanturu obilježiće atmosferu ovog dana. Oštećenje hrskavice koljena, istrošenost.

Bik

Trenutni aspekti na nebu, koji upravljaju vašim poljem finansija, može vam zadati probleme. Sačekajte bolji trenutak za ulaganja. Slobodni Bikovi mogu se zaljubiti u jednu neodoljivu Škorpiju. To može prerasti u ozbiljnu vezu. Grlo vam je preosjetljivo.

Blizanci

Kao odličan analitičar, danas će te savršeno ocijeniti poslovnu situaciju. To će vam pomoći da nepogrešivim korakom krenete naprijed. Slobodne Blizance očekuje avantura sa jednim veoma šarmantnim Lavom. Romantičan period. Probavne smetnje.

Rak

Ukoliko se bavite privatnim biznisom, razradite dodatno detalje plana. Put do uspjeha vodiće vas kroz savršenu organizaciju. Osjećate pojačanu potrebu za nježnostima i svojim ponašanjem pomalo zbunjujete partnera. Očekuje vas poboljšanje u kvalitetu vaše veze. Nervoza.

Lav

Prošlonedjeljni negativni aspekti ostavili su traga uvid u nezavršenog posla i odloženih rokova. Sačekajte povoljniji period da načinite veliki korak naprijed. U vama se budi avanturistički duh, pa čak i oni koji su u kvalitetnoj vezi mogu osjetiti potrebu za promjenom. Promjena dioptrije.

Djevica

Ovaj period posvetiće te sređivanju papirologije ili nekih pravnih stvari. Djevice koje se bave kreativnim radom ili nekretninama očekuje veliki uspjeh i dobitak. Osjećate neodoljivu privlačnost prema jednoj osobi koju svakog dana viđate na poslu. Odvažite se na prvi korak. Probavne smetnje.

Vaga

Ukoliko želite da promijenite posao, sačekajte zato bolji trenutak. Pojaviće vam se nove dobre ponude, pa ćete imati širi izbor. Dugo prećutkujete neke stvari partneru, a sada se nakupilo mnogo toga. Budite otvoreniji i iskreniji. Napetost mišića, zbog nervoze, u grču ste!

Škorpija

Prošlonedjeljni problemi ostavili su traga na vašim poslovnim odnosima. Došlo je do raskida saradnje. Ne praštate partneru poglede koje upućuje ka pripadnicima suprotnog pola. Između vas traje kriza povjerenja. Povedite računa o ishrani, naročito na kvasna tijesta, peciva.

Strijelac

Jedan poslovni partner može da vam pravi problem, a moguće I da će kasniti u isplati. Donijeli ste odluku da promijenite saradnike. Imate tajnog obožavatelja, što ćete uskoro saznati iznenađujućim gestovima pažnje i ljubavi. Lakša upala pluća, ipak ne zanemarujte terapiju.

Jarac

Posvetite ovaj dan važnim razgovorima i pripremama za početak rada na projektu. Akcenat ovog dana u potpunosti je na organizaciji. Obnavljanje veze sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti obilježiće ovaj dan. Reumatski bolovi.

Vodolija

Nalazite se na raskrsnici puteva koji vode u potpuno različitim pravcima karijere. Ne žurite sa bitnim odlukama. Usponi i padovi na ljubavnom planu. Taman kad pomislite da ste pronašli onog pravog, partner vas razočara nekim riječima ili gestom. Potrebna je bolja posvećenost higijeni zuba.

Ribe

Zadovoljni ste ostvarenim rezultatima i zaradom. Završavate jedno bitno poglavlje u karijeri, a pred vama se nazire novi početak. Slobodne Ribe raspoložene su za ljubav u tolikoj mjeri da mogu da idealizuju potpuno pogrešnu osobu. Više se odmarajte. Opustite se u prijatnom društvu.