Ovan

Rad na reorganizaciji i uvođenju novih metoda rada predstavljaju dominantne teme ovog dana. Razradite plan do najsitnijih detalja. Obratite pažnju na ponašanje vašeg partnera i preispitajte se koliko mu zaista posvećujete vrijeme. Preporučujem vam odlazak u banju.

Bik

Nestabilna situacija na finansijskom planu počela je da vas zabrinjava. Pa ipak, uskoro finansijska situacija počinje da se popravlja. Bikovi osjećaju duboku potrebu za nekom promjenom u svom emotivnom životu. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu. Bolni zglobovi.

Blizanci

Kraće poslovno putovanje donijeće vam nov krug poslovnih saradnika. Finansijska situacija je sve bolja. Upustićete se u ljubavnu avanturu, zasnovanu mnogo više na strasti nego na čistim emocijama. Problemi sa sinusima.

Rak

Poslovna saradnja sa prijateljima omogućiće vam da date oduška svojim najoriginalnijim idejama. Na taj način pobijedićete konkurenciju. Nalazite se na ljubavnoj prekretnici: spremni ste na rješenja tipa ili-ili. Raskid ili formalizacija odnosa. Sada vam prijao odlazak na bazen.

Lav

Kolege su u vama prepoznale savršenog lidera, pa ćete tokom ovog dana u ime svih donijeti veoma bitne odluke. Slušajte svoju intuiciju. Lavovi koji su nezadovoljni u svojoj vezi mogu da potraže emocionalno ispunjenje sa strane sa nekom drugom osobom. Problem sa hemoglobinom.

Djevica

Neko od vaših kolega gradi rivalski odnos sa vama i može pokušati da na lukav način podrije vašu reputaciju. Budite oprezni i ne odajte svoje poslovne planove nikome. Slobodne Djevice mogu se zaljubiti u prvi pogled u jednu osobu u znaku Raka ili Riba. Pad imuniteta.

Vaga

Danas mogu iskrsnuti neočekivane prepreke, a mogu biti u vezi s problematičnom komunikacijom sa jednom osobom na poslu. Čuvajte se manipulativnih ljudi. Imate osjećaj da se sve vrijeme neko miješa u vašu vezu sa partnerom. Postavite se na drugačiji način. Migrena.

Škorpija

Neki saradnici bi danas mogli da vam naprave problem. Riječ može biti o nesporazumu ili bitnom propustu načinjenom u poslovanju. Ovaj dan obilježiće iskušenje i dilemu da li da se zbližite sa osobom koju poznajete preko posla. Bolovi u vratu.

Strijelac

Neko od vaših prijatelja u velikoj mjeri će vam pomoći za dodatna sredstva. To će vam omogućiti dalji razvoj poslovanja. Ljubav sa osobom koja ne živi u vašem gradu ne pada vam lako. Razmišljate o tome da li da nastavite vezu pod ovim uslovima. Bolovi u zglobovima.

Jarac

Ovaj dan oživljava neki stari problem u vašoj radnoj sredini. Komunikacija sa kolegama i nadređenima danas može biti problematična. Obnavljanje veze sa osobom iz prošlosti donijeće vam potpuno emocionalno ispunjenje. Problem sa kičmom.

Vodolija

Pokušavate da balansirate posao radeći na dvije strane istovremeno. Uprkos tome, uspješno ćete sve završiti, i to u roku. Ovaj dan donosi posebno iskušenje u smislu prelaska granica prijateljstva sa jednom osobom koju dugo poznajete. Loša cirkulacija.

Ribe

Poslovni uspjeh očekuje one Ribe koje se bave trgovinom i finansijama. Finansijska situacija je sve bolja i bolja. Zajedničko putovanje doprinijeće stabilizaciji pomalo narušene atmosfere između vas i partnera. Problemi sa moždanim sistemom.