Veliki piknik, uz brojne aktivnosti za sve generacije, biće organizovan 9. maja sa početkom u 11.00 časova na prostoru budućeg najvećeg gradskog parka kod Tržnog centra „Delta planet“.

Sve posjetioce, od onih najmlađih pa do starijih – očekuje zabavan i raznolik sadržaj.

Tu je, prije svega, kreativni kutak koji će sadržavati prostor za slikanje, radionicu slikanja za djecu stariju od 7 godina, oslikavanje lica za najmlađe, i sl.

U kutku za uživanje očekuju vas dekorativna bina i postavka za fotografisanje, prostor za odmor, štand sa pivom i kafom.

Od zabavnih sadržaja izdvajamo i različite društvene igre, a za one sugrađane koji žele i rekreaciju – biće organizovan pilates.

Svi ovi sadržaji garantuju dobru zabavu i na ovogodišnjem velikom pikniku, zato dođite da ovaj veliki datum – Dan pobjede nad fašizmom obilježimo u prirodi slaveći slobodu.

-Kada smo prošle godine organizovali prvi piknik, nadali smo se da će do ovog novog piknika na prostoru budućeg parka već početi radovi. Međutim, juče nas je dočekala vijest da je Skupština Grada opet odbila odluku koja omogućava gradnju ovog parka. Sugrađani nam se sada sami javljaju i počeli su da predlažu različite aktivnosti koje se mogu organizovati na tom lokalitetu. Jednostavno, žele da zajedno sa nama učestvuju u stvaranju najvećeg parka – kazala je savjetnica gradonačelnika i šefica Tima za komunikaciju Tanja Vukomanović.

Tako da su svi sugrađani pozvani da nam se pridruže 9. maja u 11.00 časova na velikom pikniku sa brojnim aktivnostima za cijelu porodicu.