Ovan

Dan donosi vam neočekivan splet okolnosti. Nestabilni uslovi poslovanja zahtijevaće primjenu rezervnog plana. Isprekidan odnos sa partnerom i njegovo nedoslijedno ponašanje stvaraju dilemu. Poslušajte intuiciju. Problemi sa kožom, njenom nedovoljnom hidratacijom.

Bik

Stari problem može da se aktivira. Pruža se prilika da ga poslije dužeg vremena riješite zauvijek. Planete vam pružaju podršku da prevaziđete nesuglasice u vezi sa partnerom. Slijedi harmonizacija vašeg odnosa. Problem sa urogenitalnim sistemom.

Blizanci

Pruža se prilika da realizujete svoje originalne ideje. Sada je za to pravi trenutak! Ljubavna avantura sa osobom koju možete upoznati na putovanju ili preko prijatelja. Veza se odvija pod velom tajnosti. Nesanica. Opterećeni ste svojim mislima.

Rak

Završetak rada na dugotrajnom projektu donijeće zadovoljstvo postignutim rezultatima. Očekuje vas pohvala i priznanje. Osjećate se neshvaćenim od strane partnera, ali i ukućana. Neophodan je otvoren razgovor. Potrebno je da unosite veću količinu vode.

Lav

Glavni izazov je da se postavite na pravi način u situaciji suprotstavljenih stavova. Diplomatijom ćete sve prevazići. Konfliktnu situaciju imate i u vezi s partnerom.jRieč je o krizi povjerenja. Probavne smetnje. Svakako izbjegavajte brzu hranu.

Djevica

Važan poslovni sastanak će biti glavna tema ovog dana. Očekuju vas pohvale za postignute rezultate, kao i unapređenje. Početak ljubavne veze sa osobom koju poznajete preko posla i koja vam se dugo dopada. Problemi sa zglobnom hrskavicom. Potrebni su vam minerali i vitamini.

Vaga

Sukob interesa obilježava poslovni dan. Neko od kolega pretenduje da zauzme vašu poziciju i ne bira sredstva u tome. Uspješno ćete prevazići nesuglasice s partnerom. Izvor svega je njegova nesigurnost. Muče vas sinusi, ne smijete se izlagati promaji, hladnom vremenu, vjetru.

Škorpija

Danas, sa uspjehom, možete započeti rad na novom projektu ili započeti novu saradnju. Novo poglavlje na ljubavnom planu, a pri tome nije isključeno da to bude upravo sa vašom bivšom ljubavi. Variranje pritiska, svakako je neophodan odlazak kod kardiologa.

Strijelac

Ovaj dan označiće završetak jednog i početak drugog posla, bilo da je riječ o projektu ili novom odgovornijem radnom mjestu. Romantično veče s partnerom učiniće da popravite ranije narušeno povjerenje. Proljeće je donijelo velike probleme, a to su alergije.

Jarac

Ukoliko donesete pravu odluku ili načinite dobar poslovni potez, to bi moglo da ima dugotrajan efekat na unapređenje finansija. Obnavljanje veze sa bivšom ljubavi budi neke stare dileme. Bolovi u koljenima. Možda bi konsultacija sa hirurgom bila rješenje.

Vodolija

Uspjeh u saradnji sa inostranstvom i prevazilaženje nekih razlika u vašim stavovima obilježiće ovaj dan. Finansijski dobitak. Moguća je ljubav na prvi pogled sa osobom u znaku Lava ili Vage. Nervoza, napetost. Nikako ne možete da je prevaziđete.

Ribe

Pruža vam se prilika da uspostavite izuzetno unosnu poslovnu saradnju. Moguće je potpisivanje ugovora. Vaš partner pokazuje ljubomoru, jer mu ne posvećujete dovoljno pažnje. Ispravite to na vrijeme. Uradite redovnu godišnju kontrolu.