Ovan

Ovaj dan donosi vam neočekivanu priliku na poslovnom planu. Neočekivani troškovi, ali uskoro slijedi poboljšanje situacije. Ovnovi koji su u braku prolaze kroz krizni period danas jer su mogući nesporazumi i rasprave sa partnerom. Nervoza.

Bik

Poseban uspjeh očekuje one Bikove koji se bave uslužnim djelatnostima i nekretninama. Situacija na finansijskom planu je nestabilna. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Vage ili Raka. Učestalu glavobolju ne smijete zanemariti. Obratite se ljekaru i obavite sve neophodne analize.

Blizanci

Uspješna saradnja sa Ovnom ili Vodolijom. Ukoliko želite da promijenite posao, uživate posebnu podršku planeta. Slobodni Blizanci mogu da upoznaju srodnu dušu na nekom od putovanja. Blizanci koji su u braku zapostavljaju partnera i porodicu pod pritiskom obaveza. Muči vas nesanica.

Rak

Neočekivani priliv novca može se odnositi na neko zaostalo dugovanje prema vama. Obnovićete staru poslovnu saradnju. Slobodne Rakove danas očekuje veoma zanimljiv izlazak sa osobom koju su nedavno upoznali. Migrena, vaša neodgovornost prema sebi dovela vas je do ovakve situacije.

Lav

Uspješna saradnja sa osobom u znaku Blizanaca, Djevice ili Vage. Finansijska situacija je i dalje nestabilna. Danas se možete naći u iskušenju da uđete u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Pojačan stres. Ne dozvolite da vas svaka sitnica potresa. Budite opušteniji u težim situacijama.

Djevica

Nova perspektiva koja se pred vama otvara tiče se odlaska u inostranstvo ili saradnje sa stranom kompanijom. Mogući su neočekivani izdaci. Slobodne Djevice upale su u neku vrstu apatije i povukle se u svoj svijet. Potrebno je da se malo više krećete i izlazite u društvo. Problemi sa stopalima.

Vaga

Neočekivani priliv novca i vanredni dobici obilježiće ovaj dan. Ukoliko želite da promijenite svoj posao, nova prilika doći će sa neočekivane strane. Privremeno razdvajanje od partnera može biti uzrokovano nekim njegovim putovanjima. To će vam dati priliku da vrijeme posvetite više sebi i svojim prijateljima. Opustite se, zanemarite stresne situacije na poslu.

Škorpija

Danas možete imati poslovni sastanak iza zatvorenih vrata. Budite oprezni u komunikaciji, jer možete naići na teškog poslovnog saradnika. Atmosfera nepovjerenja dominira u vašoj vezi. Slobodne Škorpije okružene su brojnim udvaračima i razmišljaju o tome da uđu u vezu. Problemi sa kičmom.

Strijelac

Početak rada na novom projektu zavisiće od vaše finansijske situacije. Možete očekivati pomoć prijatelja ili bivšeg saradnika. Strijelčevi koji su u vezi planiraju zajedničko putovanje. Budite maksimalno otvoreni da se ne bi pojavilo nepovjerenje. Malaksali ste, ali ne paničite! Obratite se ljekaru.

Jarac

Jarčevi koji se bave nekim kreativnim poslom, modom ili umjetnošću, mogu da ostvare poseban uspjeh. Akcenat ovog dana je na komunikaciji i dogovorima. Slobodni Jarčevi danas mogu da se upuste u vezu sa osobom koju upoznaju preko posla. Alergija.

Vodolija

Ovaj dan posjetićete završetku važnog posla, projekta ili možete srediti neku dokumentaciju od ranije. Poseban uspjeh očekuje one koji rade u medijima. Slobodne Vodolije imaće višestruke prilike za početak nove veze. Vodolije koje su u vezi prolaze kroz krizni period. Kašalj koji vas muči traje već neko vrijeme.

Ribe

Ribe koje se bave kreativnim poslom mogu da ostvare značajno napredak u karijeri. Očekuje vas uspešna saradnja sa osobom u znaku Jarca ili Vodolije. Slobodni pripadnici znaka Riba mogu da se upuste u avanturu na nekom putovanju. Sklonost povredama.