Ovan

Posao: Pozitivnu energiju i višak adrenalina trebalo bi danas usmjeriti na neku fizičku aktivnost i rekreaciju, jer vas već od početka sljedeće sedmice čekaju velike poslovne obaveze.

Ljubav: Još jedan lijep dan u sferi ljubavi imaće svi predstavnici ovog znaka koji žele da na adekvatan način odgovore pažnji koju dobijaju od voljene osobe.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Budite danas sa svojim najbližima, odmarajte, uživajte, a poslovne brige mogu da sačekaju ponedjeljak.

Ljubav: Prosječan i relativno miran dan očekuje vas i u sferi ljubavi.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Blizanci

Posao: Ukoliko postoje razlozi za nezadovoljstvo i zabrinutost pred početak nove radne sedmice, bilo bi dobro da ih podijelite sa osobom od povjerenja.

Ljubav: Ovaj dan je povoljan da organizujete neki izlet ili kraće putovanje, bilo šta samo da niste u kući.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Rakovi će ove nedjelje biti u dobrom raspoloženju, tako da bi sa velikim optimizmom trebalo da okončate planirane obaveze.

Ljubav: Današnja dešavanja u sferi ljubavi zavisiće isključivo od vaše inicijative. Iskoristite povoljne aspekte i poklonite dovoljno pažnje dragoj osobi.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Lav

Posao: Većina tipičnih Lavova danas će biti u priličnom skladu fizičke i mentalne energije, a situacija bi trebalo da bude još bolja čim se posvetite novim konkretnim obavezama.

Ljubav: Odličan dan je da dobijete lijepu satisfakciju za sve što ste prethodno uradili za voljenu osobu. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Djevica

Posao: Sve od obaveza ste uglavnom završili na vrijeme, tako da na miru možete da se posvetite odmoru i opuštanju.

Ljubav: Lijep dan trebalo bi da očekuju Djevice i u sferi ljubavi, da se posvete svojoj dragoj osobi sa puno pažnje i razumijevanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Zbog neočekivanih, nametnutih obaveza neki od planova danas bi mogli da vam budu poremećeni. Ništa strašno, nadoknadićete propušteno.

Ljubav: Biće vam potrebno razumijevanje i podrška druge strane kako bi prevazišli potencijalno loše raspoloženje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Sudeći po obimu obaveza očekuje vas dosta dinamičan dan. Ostavite dovoljno vremena za adekvatan odmor, trebaće vam energije za naredne dane.

Ljubav: Nema nagovještaja bitnih promjena na polju ljubavi u odnosu na prethodni dan, uglavnom sve funkcioniše svojim ustaljenim tokom.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Strijelac

Posao: Strijelčevi bi mogli da očekuju najavu novih poslovnih dogovora, posebno ukoliko posluju sa inostranstvom.

Ljubav: Ukoliko palnirate putovanje sa dragom osobom, prava je prilika da ga i realizujete. Prijala bi vam promjena ambijenta.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Jarčevi bi mogli danas da završe neke obaveze koje su odlagali od ranije i tako naprave sebi čistu situaciju za naredni poslovni period.

Ljubav: Biće vam mnogo lakše ukoliko se zajednički pozabavite raščišćavanjem nejasnoća iz prethodnog perioda.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vodolija

Posao: Nema razloga za žurbu i nervozu tokom ovog dana iako vas očekuje pregršt novih informacija i najava za naredni profesionalni period.

Ljubav: Potrudite se da ovaj dan maksimalno iskoristite za opušteno, relaksirajuće druženje sa voljenom osobom.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Ribe

Posao: Nije naodmet da provjerite najvažnije detalje poslovnog plana za narednu sedmicu i tako spremni dočekate nove izazove.

Ljubav: Evo fine prilike danas da konkretnim potezima pokažete dragoj osobi koliko vam je stalo. Ne štedite riječi ni emocije.

Zdravlje: Vrlo dobro.