Ovan

Ovaj dan može vam donijeti iznenadno poslovno putovanje i uspješne poslovne pregovore. Vaša finansijska situacija se popravlja. Flert na poslu može da se pretvori u strasnu ljubavnu vezu i nešto mnogo više od onoga što ste očekivali. Problemi sa skočnim zglobom.

Bik

Zategnuti odnosi unijeće negativan elektricitet atmosferu ovog dana. Budite oprezni i birajte riječi u ophođenju sa kolegama i nadređenima. U vašem polju emotivnih odnosa prevladavaju osjećanja i to će vam donijeti pravi procvat u vašem odnosu sa partnerom. Nervna rastrojenost.

Blizanci

Važan poslovni sastanak odlučiće o daljem pravcu vašeg poslovanja. Glavnu ulogu odigraće vaša sugestivnost u pregovorima. Slobodni Blizanci mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Lava ili Vodolije, i to preko posla. Muče vas alergije.

Rak

Pruža vam se prilika da završite rad na dugotrajnom projektu. Imaćete mnogo razloga da budete ponosni na svoje rezultate. Ljubavni sastanak ovog dana će oživjeti one stare dobro poznate leptiriće u vašem stomaku. Promijenite režim ishrane.

Lav

Danas budite oprezni u komunikaciji, jer bi se moglo desiti da budete pogrešno shvaćeni. Svaki dokument prije potpisivanja dobro proučite. Uživate u toplini svog doma, okruženi porodicom. Očekuje vas zajedničko putovanje sa partnerom. Izbjegavajte zadimljene prostorije.

Djevica

Strogo se pridržavajte unaprijed zacrtanih prioriteta da se ne biste izgubili u detaljima. Očekuje vas finansijski dobitak.Mogućnost nesporazuma sa partnerom danas je izuzetno velika. Pažljivo birajte riječi u vašoj komunikaciji. Pad imuniteta.

Vaga

Pohvale za postignute rezultate od strane nadređenih i vaših kolega učiniće vas vrlo ponosnim. Finansijska situacija je sve bolja i bolja. Nalazite se pred izazovom da probate zabranjeno voće. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu. Izbjegavajte zadimljene prostorije.

Škorpija

Uspešna saradnja sa stranom kompanijom ili osobom iz inostranstva. Ključ uspjeha ovog dana je u dobroj komunikaciji i usaglašavanju različitih stavova. Planetarni aspekti pojačavaju vašu potrebu za ljubavlju. Nesuglasice u okviru porodice. Nervoza.

Strijelac

Ovaj dan obilježiće iznenadno putovanje, ali će ono donijeti veoma konstruktivne rezultate za vaše poslovanje. Finansijska situacija se popravlja. Izlazak u društvo donijeće vam poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom u znaku Ovna ili Vodolije. Glavobolja.

Jarac

Ovaj dan obilježiće uspjeh na finansijskom planu. Mogući su dobici sa neočekivane strane, i to putem saradnje od koje ste već bili digli ruke. Konfliktne situacije sa partnerom mogu nastati zbog različitog viđenja zajedničke budućnosti. Loša cirkulacija.

Vodolija

Ovaj dan unijeće novu dinamiku u vaše poslovanje. Pa ipak, napredak u poslovanju zavisiće od spremnosti na kompromis u vašim pregovorima. Flert na putovanju može vam donijeti mnogo uzbuđenja i strasti. To će biti veza zasnovana više na fizičkoj privlačnosti. Loša cirkulacija.

Ribe

Nepredviđena situacija na finansijskom planu može stvoriti zastoj u realizaciji vaših planova. Pripremite rezervni plan. Očekuje vas novo poglavlje na ljubavnom planu i početak veze sa osobom koja vam se već dugo dopada. Pojava nekog osipa na koži.