Ovan

Početak poslovne saradnje sa prijateljem može obilježiti ovaj dan na poslu. Očekuje vas napredak na finansijskom planu. Ljubavna avantura može se neočekivano iskomplikovati, jer partner može početi da se ponaša nepredvidivo. Nervoza.

Bik

Svoje poslovne tajne nemojte odati ni najbližim saradnicima i prijateljima. Neko od njih mogao bi osujetiti vaše planove. Komunikacija sa partnerom danas može da bude malo problematična. Mogući su nesporazumi. Poteškoće sa disanjem, muči vas kašalj.

Blizanci

Akcenat ovog dana je na važnom poslovnom sastanku sa nadređenima. Potrudite se da ispoljite diplomatski stav da ne biste došli u konfliktne situacije. Konstruktivan razgovor sa partnerom doprinijeće tome da zajedno riješite neki dugotrajan problem. Glavobolja.

Rak

Poseban uspjeh očekuje one Rakove koji se bave finansijama, osiguranjem i nekretninama. Unapređenje finansijske situacije. Ljubavna avantura sa osobom iz drugog grada ili čak iz inostranstva doneijće vam kasnije izazov veze na daljinu. Promijenite režim ishrane.

Lav

Napeta atmosfera može biti rezultat loših međuljudskih odnosa. Potrudite se da se izdvojite od svih i da nestanete ni na čiju stranu. Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz krizu, jer kao da nemate dovoljno vremena jedno za drugo. Smanjite unos alkohola.

Djevica

Ovaj dan biće naročito uspješan za one Djevice, čiji posao podrazumijeva rad sa klijentima i uslužne djelatnosti. Postoji mogućnost potpisivanja važnog ugovora. Uprkos tome što važite za oprezne, ovaj dan vam donosi izazov da se bez razmišljanja upustite u ljubavnu avanturu. Konzumirate previše slatkiša.

Vaga

Početak rada na novom projektu ili prelazak na novo radno mjesto donijeće vam veliko zadovoljstvo. Delikatna situacija na ljubavnom plan, jer može doći do razvoja emocije između vas i nekog od vaših nadređenih. Izbjegavajte zadimljene prostorije.

Škorpija

Krizu u pregovorima može da stvori nepopustljivost vašeg poslovnog saradnika. Situacija će zahtijevati dodatno prilagođavanje. Očekujte eksplozivne situacije. Sve ono što ste dugo prećutkivali, sada može naglo izbiti na površinu. Savjetuje vam se tolerancija, strpljenje. Nervoza.

Strijelac

Ovaj dan obilježiće potpisivanje nekog važnog ugovora sa novim poslovnim saradnicima. Finansijski dobitak. Budite maksimalno otvoreni iskreni sa partnerom. U suprotnom, može doći do krize povjerenja. Glavobolja.

Jarac

Dominantna tema ovog dana može biti obnavljanje neke stare poslovne saradnje. Ostvarićete značajan korak naprijed u karijeri. Posvetite više vremena svom partneru, jer postoji opasnost od sve većeg udaljavanja i krize povjerenja. Loša cirkulacija.

Vodolija

Povoljni aspekti označavaju to da ćete imati daleko više elana u poslovanju. Mnoge stvari poći će vam daleko lakše od ruke. Vodolije koje su u vezi danas mogu da naiđu na nerazumijevanje od strane partnera, mogući su konflikti. Nervoza.

Ribe

Uspjeh kroz veoma originalne ideje izdvojiće vas u odnosu na konkurenciju. Odvažno krenite u realizaciju najsmjelijih ideja. Slobodne Ribe očekuje početak nove ljubavne veze sa osobom u znaku Djevice ili Lava. Pad imuniteta.