Ovan

Primjena rezervnog plana će biti neophodna ovog dana, jer su moguća odlaganja i zastoji. Oprez u rukovanju novcem. Partner vas ostavlja u nedoumici, jer se sve vrijeme ponaša dvosmisleno. Pokušajte to da riješite otvorenim razgovorom. Variranje pritiska.

Bik

Dominantna tema ovog dana mogu biti zategnuti međuljudski odnosi na poslu. Ostanite hladne glave i zadržite diplomatski stav. Bikove koji su u vezi očekuje romantično putovanje u dvoje i dalja harmonizacija njihovog odnosa. Variranje pritiska.

Blizanci

Nepredviđene okolnosti može da vam stvori problematičan poslovni saradnik. Što jasnije izlažete svoje ideje u razgovoru sa pretpostavljenima. Slobodni Blizanci danas mogu da upoznaju osobu u znaku Strijelca ili Lava. Početak nove ljubavne veze. Više se odmarajte.

Rak

Unapređenje finansijske situacije može prevazilaziti vaša očekivanja. Uspješan početak privatnog biznisa. Ovaj dan može vam donijeti povratak neke osobe iz naše prošlosti. Slobodni Rakovi mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu u znaku Jarca ili Škorpije. Nesanica i nervoza.

Lav

Negativni aspekti mogu unijeti pometnju u okviru vaše komunikacije u najširem smislu te riječi. Neki vaš poslovni saradnik može postati nedoslijedan u svom ponašanju. Previše ste obuzeti poslom i u posljednje vrijeme silom prilika zapostavljate partnera. Potrudite se da to ispravite na vrijeme. Nervoza.

Djevica

Pred vama je rad na novom projektu, a ako želite da promijenite posao ovo je savršen trenutak za to. Očekuje vas potpisivanje nekog ugovora. Slobodne Djevice mogu da se nađu u dilemi između dvije osobe koje ih podjednako privlače, ali na različit način. Sačekajte da vam vrijeme da odgovore. Malaksalost.

Vaga

Negativna atmosfera može biti odraz nekih spletaka vaših kolega, nezadovoljnih uslovima rada ili svojim statusom. Uskoro slijedi promjena u timu saradnika. Očekuje vas lijep izlazak s partnerom i dalje zbližavanje, ali na trenutke može izbiti ljubomora vašeg partnera. Privlačite pažnju na svakom koraku. Melanholija.

Škorpija

Ovaj dan proteći će u znaku kompromisnih rješenja u pregovorima. To će vam omogućiti uspješan nastavak saradnje. Uspješno rješenje nekog velikog problema koji postoji već duže vrijeme u vašoj porodici, obilježiće ovaj dan. Dobitak kroz za zajednički posao. Obratite pažnju na saobraćaj.

Strijelac

Poslovna saradnja sa prijateljima može da zapadne u krizu, jer se jedan od njih ne pridržava svojih prethodno datih obećanja. Uskoro slijedi promjena u timu saradnika. Strijelčevi koji su u vezi, danas mogu da naiđu na iskušenje da se upuste u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Upala glasnih žica.

Jarac

Ovaj dan može vam donijeti važne odluke na poslovnom planu. Postoji mogućnost prekida jedne i početka druge poslovne saradnje. Dominantna tema ovog dana je veoma ozbiljan i važan razgovor između vas i partnera. Možete riješiti bitno pitanje u pogledu zajedničke budućnosti. Smanjite unos slatkiša.

Vodolija

Vodolije se mogu naći u dilemi između dvije poslovne opcije. Najbolje je da poslušate glas svoje intuicije koja vas ovog puta neće prevariti. Vodolija koje su nezadovoljne svojom vezom i ponašanjem partnera danas mogu da dođu na ideju da u momentu raskinu sa partnerom. Nervoza.

Ribe

Najveći problem ovog dana je su kratki krajnji rokovi i rad pod velikim pritiskom. Neophodno je da drugi put dogovorite bolje uslove poslovanja. Slobodne Ribe tokom ovog dana mogu sresti svoju srodnu dušu u krugu prijatelja ili preko posla. Teško ćete odoljeti jednoj Djevici. Problemi sa grlom.