OVAN

Problem sa ispunjenjem krajnjeg roka može biti glavna tema. Primijenite rezervni plan. Danas ćete biti izuzetno razdražljivi, pa vrlo lako možete impulsivno reagovati na komentare vašeg partnera. Kratkotrajne razmirice. Nesanica vas muči već duže vrijeme.

BIK

Danas ćete imati iznenadno poslovno putovanje. Možete biti pozvani zbog rješenja nekih važnih spornih pitanja što se tiče zajedničkog posla. Očekuje vas zajednički dogovor oko rješenja važnog egzistencijalnog problema. Boravite više na vazduhu, sa prijateljima.

BLIZANCI

Danas do vas mogu doprijeti spletke jednog kolege za kojeg ste mislili da je dobronamjeran. Moguća je rasprava. Osjećate sve veću privlačnost prema osobi koju ste upoznali na zabavi kod prijatelja. Slijedi zbližavanje. Prilika je da jdete što više voća i povrća.

RAK

Ovaj dan obilježiće uspjeh u radu s klijentima i mušterijama. Ostvarili ste konkurentnu prednost i idete ka vrhu. Današnji dan donosi vam lijepe trenutke s partnerom. Vaš odnos je sve bolji i kvalitetniji. Problemi sa alergijom. Reagujete na mnoge alergene. Potrebna vam je terapija.

LAV

Ukoliko želite da napredujete, ovaj period je idealan za to. Očekuje vas odlična poslovna ponuda sa neočekivane strane. Previše vremena provodite u obavezama, pa danas možete dobiti kritiku od strane partnera. Problem sa kičmom. Nemojte je previše opterećivati.

DJEVICA

Završetak jednog ciklusa u napredovanju u karijeri, ali i početak nove etape u vašem poslovanju donijeće vam novi elan. Vaš odnos s partnerom može se kretati uzlaznom putanjom, pa vas očekuju lijepa dešavanja krajem dana. Opustite se kroz izlazak sa prijateljima.

VAGA

Danas budite oprezni prilikom javnih nastupa i razgovora s nadređenima. Mogući su nesporazumi. Danas Vage mogu da očekuju neki lijep znak pažnje od strane partnera. Pred vama je romantičan izlazak u dvoje. Više se krećite, postali ste vrlo statični.

ŠKORPIJA

Povoljan period za sve vrste poslovanja. Ispoljićete visoku efikasnost u obavljanju čak i najtežih radnih zadataka. Ovaj dan vam donosi ozbiljan razgovor s partnerom. Poći će vam za rukom da prevaziđete dugotrajan problem. Prehlada, koja počinje sa temperaturom.

STRIJELAC

Nezaposlene Strijelčeve očekuje odlična poslovna ponuda. Pred vama je važan razgovor za posao sa poslodavcima. Pozitivan razvoj događaja između vas i osobe koju ste nedavno upoznali na nekoj zabavi kod prijatelja. Tahikardija, povišen pritisak, obratite se kardiologu.

JARAC

Pruža vam se prilika da izgradite čvrste temelje za dugotrajan posao i rad na unosnim projektima. Partner se distancirao i ne znate šta da mislite. Sve vrijeme analizirate gdje ste pogriješili. Porazgovarajte o tome. Nervoza, napeti ste zbog poslovnih dešavanja.

VODOLIJA

Nalazite se u dilemi, jer postoji mogućnost da pređete na višu poziciju i daleko bolje plaćeno mjesto, ali vam u tome ne odgovaraju sve uslovi. Vaš lični magnetizam biće pojačan, pa će prilike za flert biti na svakom koraku. Ukočenost leđnih mišića, potrebno vam je opuštanje i masaža.

RIBE

Nerealno kratak rok za obavljanje posla donosi vam mnogo stresa i nervoze. Uprkos tome, izaći ćete na kraj s izazovom. Nalazite se u dilemi, jer prema partneru s kojim ste počeli da izlazite imate pomešana osjećanja. Problemi sa stopalima, skočnim zglobom.