Ovan

Posao: Pokušajte da izbjegnete eventualni verbalni konflikt sa osobom koja bi mogla da ima uticaja na vaše krajnje poslovne rezultate. Budite staloženi i strpljivi.

Ljubav: I na ljubavnom planu može doći do varnica, pa bi bilo dobro da manje impulsivno reagujete.

Zdravlje: Stres, napetost.

Bik

Posao: Neki zahtjevi koji dolaze od strane nadređenih osoba, mogli bi da vam poremete ustaljeni ritam obaveza. Obratite pažnju i na papirologiju kako vam ne bi promakle neke sitnice i propusti vaših saradnika.

Ljubav: Prezauzetost poslovnim obavezama danas će vam malo prostora ostaviti za ljubavna dešavanja, pa se možete naći na meti kritika.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Blizanci

Posao: Potrudite se da ne ostavljate na pola započete poslove, a da krećete u realizaciju nekih novih. Možda ćete i neke planove morati da promijenite zbog nekog od saradnika.

Ljubav: Potencijalno poznanstvo sa novom simpatičnom osobom, moglo bi da bude izazov za Blizance, posebno one koji željni dobrog provoda i zabave. Uživajte.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Rak

Posao: Evo jednog uobičajenog, prosječnog dana što se profesionalne zahtjevnosti tiče za većinu tipičnih predstavnika Rakova.

Ljubav: Solidni su aspekti ukoliko ste osmislili da napravite neki konkretan potez u vašem ljubavnom životu i izađete malo iz rutine i svakodnevice.

Zdravlje: Osjetljivost kože, posebno dijelova pokrivenih odjećom.

Lav

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Lavovima. Neki vaši ambiciozni planovi mogli bi biti pokrenuti, pa će mnogi od vas možda ići i na kraći put.

Ljubav: Budite strastveni i ambiciozni i kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Novi izazovi na tom polju očekuju vas ovog dana.

Zdravlje: Dovoljno se relaksirajte.

Djevica

Posao: Racionalizacijom poslovnih zadataka i vrijednim radom Djevice će uglavnom stići do zacrtanih ciljeva bez većih problema.

Ljubav: Napravite konkretan potez i saznaćete na čemu ste. Ako ništa drugo, jedno iskustvo više neće vam škoditi.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Vaga

Posao: Vage danas ne bi trebalo da očekuju neke veće prepreke i probleme na polju poslovnog angažmana.

Ljubav: Velika je vjerovatnoća da vam maštu zagolica potpuno nova osoba na ljubavnom putu. Nemojte se suviše premišljati.

Zdravlje: Zaštitite lumbalni dio leđa, ne pretjerujte sa fizičkim aktivnostima.

Škorpija

Posao: Moguće verbalne konflikte sa neistomišljenicima trebalo bi da pokušate da izbjegnete, ako ne, onda se maksimalno aktivirajte i stanite u odbranu vaših stavova. Nekim osobama smetate, pogotovo ako smatraju da im ugrožavate postojeće pozicije.

Ljubav: Bez nekih bitnijih dešavanja na vašem ljubavnom planu. Uglavnom se mogu tu i tamo pojavljivati neke osobe iz prošlosti, ali vi ste nezainteresovani.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije, moguća glavobolja.

Strijelac

Posao: Nešto usporenija realizacija zacrtanih ciljeva mogla bi da dodatno danas iznervira Strijelčeve. Prikočite, strpite se, na neke stvari ne možemo uvijek uticati.

Ljubav: Pokušajte da sagledate aktuelnu ljubavnu situaciju iz više uglova, tako ćete moći da dobijete jasniju sliku i izbjegnete donošenje jednostranih odluka.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Vaša istrajnost i doslijednost daju vam solidnu osnovu da sve poslovne obaveze uspješno završite, bez većih poteškoća i kašnjenja.

Ljubav: Novo poznanstvo u najavi moglo bi da bude realna osnova za novu buduću finu ljubavnu priču. Uživajte u finom društvu, opustite se i pustite da se situacija odvija prirodnim tokom.

Zdravlje: Osjetljivost respiratornog sistema.

Vodolija

Posao: Još jedan vrlo uspješan dan je pred Vodolijama. Vaša kreativnost i originalne ideje mogle bi da naiđu na dobar odziv i kod nadređenih.

Ljubav: Iako biste možda i na polju ljubavi htjeli mnogo više, budite spremni da učinite i koji ustupak dragoj osobi.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Zatražite pomoć od osobe od povjerenja, kako biste izbjegli veće greške i propuste. Moguće su promjene u dogovorima postignutim ranije.

Ljubav: Postoji osoba koja vam se dopada, ali još uvijek niste sigurni da li je to samo prijateljski kontakt ili može biti i nešto više od toga.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.