Kontakt

Banja Luka je poznata kao grad prelijepih dama, ali djevojke i žene našeg grada nemaju mjesto na Internetu koje je posvećeno isključivo njima.

Zbog toga je nekolicina nas, vaših sugrađanki, pokrenula portal Banjalučanke.com koji ima za cilj da donosi vijesti iz našeg grada, zanimljivosti, savjete te informacije od pomoći svakoj nježnijoj polovini. U planu je i forum, za koji se nadamo da će postati mjesto na kojem će Banjalučanke, ali i žene iz mjesta koja su naslonjena na Banja Luku,  razmjenjivati svoja iskustva i mišljenja, te davati jedna drugoj savjete.

Budite dio našeg tima: ako ovjekovječite nešto svojim fotoaparatom, a smatrate zanimljivim, svakako nam pošaljite! Pišite nam svoja iskustva iz grada, svakodnevna, od onih u kafiću, dok ispijate kaficu sa prijateljicom, do onih dok tragate za određenim administrativnim dokumentima u državnim institucijama. Pišite nam o svojim poduhvatima, pobjedama, padovima i ponovnom uzdizanju; velikim i malim stvarima koje čine život. Mi ćemo ih podijeliti sa Banjalučankama, u Vaše ime. 

Pišite nam ako želite da istražimo neku temu, napravimo seriju članaka o nečemu u našem gradu ili imate za nas neki savjet, prijedlog, sugestiju ili zamjerku, odnosno ako želite da se reklamirate na našem sajtu.

Redakcija:

Telefon: +387 65 87 29 29
Email: redakcija@banjalucanke.com

Marketing:

Telefon: +387 65 696 696
Email: marketing@banjalucanke.com