Happy hour aprilBANJALUKA, Subota, 27. septembra je Super subota u Mercatoru jer kupce u Mercator Centrima Banja Luka, Brčko i Gradiška očekuju ekskluzivni popusti do 30 odsto i dupli Pika bodovi u svim Mercator BL trgovinama.

Za ljubitelje mode Mercator Centar Banja Luka pripremio je veliku modnu reviju sa početkom u 19 časova, dok je za najmlađe organizovan cjelodnevni zabavni program sa kostimiranim animatorima.

Super Subota Super Shopping“ je aktivnost koju Mercator BL organizuje kako bi svoje kupce dodatno nagradio i učinio njihovu kupovinu povoljnijom i ugodnijom. U subotu, 27. septembra u svim Mercator marketima u Banjaluci, Gradišci, Brčkom, Prijedoru, Kotor Varoši i Laktašima, Mercator nagrađuje duplim Pika bodovima svoje najvjernije kupce, korisnike Pika kartice, navodi se u saopštenju.

Istog dana kupci i posjetioci Mercator Centara u Banjaluci, Gradišci i Brčkom uživaće u ekskluzivnim sniženjima do 30 odsto tokom dvosatne akcije Happy Hour, koja će trajati od 20 do 22 časa. Poznati brendovi u renomiranim trgovinama Mercator Centara, kao što su Intersport, Modiana, Beautique, Office Shoes, Sport Vision, Jaćimović, Tom Tailor, Bellissima, Martini Vesto i mnogi drugi kupcima će ponuditi povoljnu kupovinu artikala iz kompletnog asortimana sa popustima do 30 odsto. Mercator marketi u Centrima će u istom periodu kupcima ponuditi popust od 20 odsto na laptope, tablete i male kućanske aparate uz duple bodove na Pika karticama. Ovog vikenda Mercator je za svoje kupce pripremio i bogatu vikend akciju sa odličnim popustima na odjelu mesnice.

original marines 6U Mercator Centru Banja Luka, mjestu najbolje kupovine i druženja za cijelu porodicu, Super subota je rezervisana i za odličnu zabavu za najmlađe i njihove roditelje. Zabavni program sa kostimiranim animatorima te ekipom koja će obojiti lica dječaka i djevojčica u likove iz popularne Nikiforije, Nindža kornjače i Hello Kitty, počinje u 12 časova i trajaće sve do 16 časova kada će biti izvučeni srećni dobitnici nagradne igre „Školarac“.

Kako se ističe, ljubitelji mode imaće priliku da od 19 časova uživaju u modnoj reviji na kojoj će biti prikazano više od 150 ženskih, muških i dječijih modela iz nove kolekcije jesen/zima 2014, koji se nalaze u ponudi trgovina Mercator Centra Banja Luka.

Mercator Centar Banja Luka poznat je po organizaciji događaja za svoje kupce i posjetioce koji uz dobru kupovinu mogu da uživaju u brojnim dodatnim sadržajima za cijelu porodicu. Super subota, 27. septembra će sigurno biti super dan kako za odličnu kupovinu tako i za super dobar provod za sve koji posjete Mercator Centar Banja Luka.