Ilustracija

Muškarac M.B. iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivična djela zadovoljenje polnih strasti pred drugom osobom te nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili ekspolozivnih materija, potvrdila je potparol CJB Banjaluka Marija Markanović.

Po naredbi Osnovnog suda Banjaluka izvršen je pretres stambenih prostorija koje koristi uhapšeni M.B. (1967.), automobila, kao i radnih prostorija, a pronađeneni su i oduzeti predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Pronađeni su računari, više mobilnih telefona, CD-ovi, intimno žensko rublje, seksualno pomagalo i pištolj. “Oduzeta računarska oprema biće upućena na vještačenje da bi se utvrdilo da li ima još elemenata za dodatna krivična djela”, rekla je Markanovićeva za Srnu.

Određeno vrijeme, kako sazanje ATV, policija je pratila ovog muškarca koji je kontaktirao djevojčice preko društvenih mreža. Nad uhapšenim je u toku kriminalistička obrada i sve dalje mjere i radnje preduzimat će se po instrukciji postupajućeg tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka. Rad na ovom slučaju se nastavlja.

Nezvanično se saznaje da je uhapšen Mirko Blagojević, radnik Agencije za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka BiH /IDDEEA/, koji je oženjen i otac dvoje djece.

Radi se o oženjom, zaposlenom muškarcu, ocu dvoje djece.

(agencije/atv/istinito)

Vezane vijesti:
Pedofil iz Banja Luke vrbuje djevojčice preko interneta