U subotu, 20. juna, uživajte u ritmu ljetnih popusta u Tržnom centru Banjaluka!

Cjelodnevne pogodnosti pri kupovini i muzičko-takmičarski zabavni program povodom Svjetskog dana muzike, dio su onoga što vas očekuje.

Za najmlađe posjetioce zabava počinje od 12 časova likovnom radionicom u Knjižari “Kultura”.

U 15 sati predstaviće se dječiji hor “Vrapčići”. Najmlađi će imati priliku i da se zabave tokom facepainting radionice i pripreme seza karaoke takmičenje koje slijedi.

Za one koji su talentovaniji za ples nego za pjevanje, od 18 sati počinje veliko plesno takmičenje uz konzole “Lilihip plesna zvjezdica”.

Prijave za takmičenja vršiće se na licu mjesta, a bilo bi dobro da takmičari pri prijavi daju na uvid đačke knjižice ili neki drugi dokument.

Za najuspješnije spremni su sjajni pokloni-tableti, MP3 player, muzička linija, poklon bonovi sponzora – “Sport Vision”, “Blukids”, Knjižara “Kultura”, “Modiana” i “Beautiqua”, te niz drugih poklona koje su pripremili “Konzum”, “Interport” i Tržni centar Banjaluka.

ritam ljetnih popusta

Za nešto ozbiljnije posjetioce pripremljen je zabavno-muzički program u Santana baru od 20 sati uz duo “Acoustic”, koji će kupovinu uz sjajne ljetne popuste učiniti prijatnijom.

Ljetni i posebni dodatni popusti će 20. juna iznositi i do nevjerovatnih 70% i sigurno će biti od velikog značaja prilikom nabavke svega potrebnog da lakše podnesemo predstojeće ljetne vrele dane.

Najsretniji će čak osvariti i GRATIS kupovine u supermarketu “Konzum”, koji tokom cijelog dana poklanja svaku 100. kupovinu.

popusti konzum