Pohvalno nije, ali ćete priznati – mnogobrojne žene su kampanjci u njezi lica, kose i tijela. Ažurnije svakako budu sa dolaskom toplijih dana…

U zimskom periodu, u skladu sa vremenom, mnogo je onih koji postaju pasivniji. To se može objasniti i nedostatkom sunčeve svjetlosti, odnosno, vitamina D koji na nas energetski utiče i koji je prijeko potreban našem organizmu, a ne postoji način da ga naknadno, makar ishranom, u adekvatnoj mjeri nadomjestimo.

Sa dolaskom toplijeg godišnjeg doba, odnosno proljeća, “razotkrivamo” svu svoju ljepotu. Oskudniji odjevni komadi, pažljivo odabrana obuća, odlasci na manikir i pedikir, te njega kose i kože, u ovim danima postaju primarna briga.

Imajući u vidu sve to, u Didaco shopu možete da pronađete kozmetološke predmete u okviru akcijske ponude, a koje su poželjne da vašu kožu i kosu, poslije dugog zimskog sna, u potpunosti ožive…

1.BIONSEN kupke i šamponi, 250 ml i 400 ml

Cijena: 3,50 i 4,90 KM

Osvježite vašu kožu tijela, ali i kosu sa proizvodima iz Bionsen kolekcije. U okviru akcijske cijene, tu su i roll-on stikovi, bez parabena i aluminijuma koji, iznad svega, čuvaju vaše zdravlje, jer su brojna istraživanja pokazala da upravo aluminijum u dezodoransima utiče na nastanak karcinoma dojke.

2. Blanx X white Shock i Blanx Black paste za izbjeljivanje zuba

Cijena 5,40 KM

Uzalud vam skupo plaćena garderoba, cipele i torbe, ako niste zdravo njegovani. A zubi su odraz vašeg zdravlja i lične brige. Stomatolozi savjetuju da u njihovu ordinaciju trebate da dođete na svakih četiri do šest mjeseci. Tada je poželjno da očistite zube od plaha, a nakon toga, možete da nabavite sjajne paste za izbjeljivanje zuba. Vaš osmijeh će biti božanstven!

3. GAMA profesionalni uvijači za kosu

Cijena: 39,90 i 43,40 KM

Ništa manje važna nije ni kosa. Ona je, takođe, odraz ženske njege i ljepote. Svakako ne preporučujemo da budite surovi prema njoj i da je svakodnevno tretirate modernim aparatima, ali tu je svakako lepeza Marion proizvoda za kosu koja će je nanovo hidratizirati i vratiti joj prijašnji sjaj.

Pored toga, u akcijskoj ponudi Didaco shopa nalaze se i Marion serumi za lice i vrat koji koštaju samo 4,80 KM. Ako mislite da je krema dovoljna vašem licu, varate se. Oni su bogati aktivnim sastojcima i nanose se nakon čišćenja lica, a prije kreme.

Uloga seruma je da koži osigura moćne sastojke, a formula seruma većinom sadrži manje molekule koje se mogu probiti dublje u kožu i donijeti koncentrisane sastojke u najdublje slojeve.

To svakako nije sve. Donosimo vam katalog svih proizvoda sa akcijskim cijenama koje traju do 8. marta. Osim što ćete sigurno pronaći nešto za sebe, možda ćete, povodom predstojećeg Međunarodnog dana žena, određenim poklonom uljepšati dan i obradovati neku Vama dragu osobu. 

Katalog možete pogledati OVDJE.