Psihoterapeut, pisac i aktivista, dr Zoran Milivojević prvi put će održati stručno predavanje u Banjaluci, na temu “Sačuvajmo porodicu”. Predavanje je najavljeno za 19. jun u Banskom dvoru, od 19 časova, a ulaz je besplatan.

Milivojević će govoriti o porodici, muško-ženskim odnosima, bračnoj zajednici, djeci.

Кao pozvani predavač, izlagao je na tri svjetska kongresa posvećena psihoterapiji i mentalnom zdravlju. Autor je većeg broja knjiga od kojih se posebno izdavaju “Formule ljubavi”, “Emocije”, “Mala knjiga za velike roditelje”, “Psihoterapija i razumijevanje emocija”, “Ulovimo ljubav”.

Pokrovitelj predavanja je Кabinet predjsednika Republike Srpske.

Zoran Milojević je psihoterapeut s dugogodišnjom praksom u individualnoj, partnerskoj i grupnoj terapiji. Prvi je u istočnoj Evropi stekao najviši stepen internacionalnog supervizora i edukatora Međunarodnog udruženja za transakcionu analizu, kao i Evropske asocijacije za transakcionu analizu. Predsjednik je Saveza društava psihoterapeuta Srbije.

Međunarodni je predavač koji je imao predavanja, radionice ili na drugi način prezentirao na brojnim međunarodnim kongresima, seminarima i simpozijumima uglavnom u evropskim zemljama, ali i u SAD, Rusiji, Kanadi, Australiji i Južnoj Africi.

Radi u privatnoj praksi. Živi i radi u Novom Sadu i Ljubljani.

Izvor: srpskainfo