Treći Festival cvijeća biće održan od 22. do 26. aprila ove godine, u okviru programa „Proljeća u Banjaluci“. Manifestacija će biti održana u Parku Petar Kočić, a okupiće proizvođače i prodavce cvijeća iz Banje Luke i regiona.

-Našim učesnicima obezbijedićemo štandove za izložbu i prodaju cvijeća bez naknade, tako da je to još jedna od pogodnosti za izlagače. Festival će, kao i prethodne dvije godine, biti izložbenog i prodajnog karaktera – kažu u Odjeljenju za komunalne poslove.

Prošle godine, na sajmu je izlagalo 11 cvjećara, a ove godine očekuje se još veći broj prijava i raznovrsniji sastav učesnika.

-Javno pozivamo sve naše proizvođače i prodavce cvijeća da nam se pridruže i učestvuju na festivalu. Nastojimo da svake godine festival obogatimo novim sadržajima, a ove godine, ambijent u Parku Petar Kočić će biti poseban, jer će park biti ukrašen i dekorisan zbog sajma – istakli su u odjeljenju.

Svi zainteresovani za učešće na festivalu, prijavu mogu dostaviti Odjeljenju za komunalne poslove Gradske uprave, kontakt osoba Sanja Mataruga (051 244 444, lokal 774). Prijave se mogu dostaviti lično u Gradskoj upravi – kancelarija 405, ili putem elektronske pošte javnost@banjaluka.rs.ba