Povodom otvaranja ljetnje sezone na vodenom parku “Aquana”, Queen Estrada i Balkan Festival u petak, 10. jula organizuju spektakularni zajednički koncert balkanskih muzičkih zvijezda – Ane Nikolić i Ace Lukasa.

Pošto je Institut za javno zdravstvo Republike Srpske dao zvanično mišljenje da će u julu i
avgustu ove godine biti dozvoljeno organizovanje javnih skupova na otvorenim prostorima, uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka koje tada budu na snazi, Queen Estrada zajedničkim koncertom Ane Nikolić i Ace Lukasa otvara ovogodišnju ljetnju koncertnu sezonu.

-Koncert će početi u 20 časova i trajaće do ponoći, a publika će pored starih, dobro poznatih hitova ovih izvođača imati priliku da uživa i u njihovim novim pjesmama, te je dobar ljetnji provod zagarantovan. Ulaznice za koncert biće u prodaji od ponedeljka, 15. juna isključivo na blagajni ispred RK “Boska” i na blagajni vodenog parka “Aquana”.

Za najvjernije fanove, prvih pet dana ulaznica će koštati 15 KM, a nakon toga cijena ulaznice je 20 KM, navodi se u saopštenju.

Produkcijski timovi Queen Estrade i Balkan festivala poručuju da, iako će se koncert desiti pod nešto drugačijim uslovima u odnosu na one na koje smo svi navikli, učiniti sve da se koncert realizuje po najvišim produkcijskim standardima.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂