Frizure koje izgledaju kao da ste upravo izašli iz salona su totalni aut. Ovog ljeta, u modi su, malo drugačije frizure…

Ovog ljeta će, po svemu sudeći, u modi biti razbarušen izgled i neobavezan izgled kose.

Dok je ranijih sezona modni imperativ bila savršeno stilizovana kosa, gdje je svaka dlaka morala da bude na svom mjestu, ove sezone pravila se mijenjaju.

Popularne će biti talasaste frizure, punđek oje izgledaju kao da ste ih pravili u žurbi i neobavezne pletenice.

Mnogim ženama će se ovaj trend dopasti, jer morate priznati da je naporno svakog dana provoditi sate sređujući se. Kosa oduzima najviše vremena u ovom procesu uljepšavanja, pa smo sigurni da će vam se svidjeti ovi prijedlozi frizera.

Oni su jednoglasni, ovakve frizure ćemo najčešće viđati:

2 pletenice

Frizura koja je bili popularna tokom 90-ih godina, vraća se na scenu. Sve što je potrebno je da osušite kosu i ispetete 2 pletenice uz lice. Za 5 minuta imaćete ultra popularnu frizuru.

Visoko vezana pletenica

View this post on Instagram

Braid? Check. J Lo hoops? Check. Nipple pads? CHECK.

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Ovu frizuru može svako da napravi, a odlična je za one dane kada nam kosa baš nije najčistija. Ovako ćete istaći crte lica na pravi način.

Blagi talasi

Ravna kosa apsolutno pada u zaborav, a sve više su u modi talasaste frizure. Ovi blagi uvojci odlilčno stoje svakoj ženi.

Razbarušena punđa

Ovako stilizovana punđa je već godinama aktuelna, a ovog ljeta će doživjeti vrhunac. Pravi se brzo i lako, a odlično će doći u onim danima kada temperature pređu 30 stepeni.

Aksesosari za kosu

Detalj u vidu zanimljive šnale ili trake će dati interesantnu notu cijelom izgledu. Aksesoari za kosu su aposlutni hit predstojeće sezone.

Da li vam se dopadaju ovogodišnji prijedlozi kada je kosa u pitanju? Koja frizura je po vašem mišljenju najbolja? Pišite nam  u komentarima… 🙂

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂