Jesen je kao stvorena za prelivanje boja i dozu kreativnosti.

Trendovi se iz godine u godinu mijenjaju, ali ono što ostaje je bogata paleta boja koja nam je na raspolaganju kada je jesen u pitanju. Dok sasvim ne zavlada hladna zima i dok ne dođe vrijeme da se iskristališe spektar boja potreban za perfektan zimski “make up”, imate vremena da podarite svom licu savršen izgled uz jesenje trendove za svaku priliku.

Ako je šminka u manjem ili većem obimu neizostavan dio vaše svakodnevice, donosimo vam danas ideje za isticanje vaše ljepote uz pomoć predivnih bakarnih, bordo, zlatnih i maslinastih tonova.

Jesen je jedinstvena, jer ni jedno drugo doba godine nije toliko bogato kada su boje u pitanju. Možete ih kombinovati u širem luku i stvarati nevjerovatne prikaze na svojim kapcima i usnama.

Ako imate plave oči, predlažemo da isprobate paletu narandžasto-smeđih tonova koje će vašem pogledu dati dubinu. Takođe i sve dame sa smeđim očima mogu istaći svoj stil sa nježnim bojama breskve, dok su ove jeseni za sve one zavodnice sa zelenim očima rezervisani bakarni tonovi. Ukoliko želite da naglasite vaše oči potražite suptilne žućkaste nijanse koje bez mnogo riječi ističu vaš odvažan stil.

Nikako, ali apsolutno nikako ne treba da preskočite ove jeseni fantastične ružičaste i bordo nijanse bilo na usnama ili kapcima. Ove boje nose u sebi dozu romantike i daju osjećaj ženstvenosti i stila dami koja ih odabere. Smjele su, ali su isto tako nešto što morate doživjeti da biste iskusili to ushićenje. Eksperimentišite sa toplim nijasama, mat varijantama i prizovite boje jeseni na svoje lice.