OVAN

Izbjegavajte kontakte sa predstavnicima medija ili ih bar odložite pošto bi mogli prilično loše da se završe po vas. Ukoliko ste u braku, postoji osoba koja pokušava da osvoji vašeg partnera. Zdravlje je solidno.

BIK

Posao se odvija regularno, bez ikakvih teškoća. Pravite nove poslovne planove. Počinjete da razmišljate o započinjanju privatnog biznisa. U redovnom ste kontaktu sa simpatijom. Pasivni ste i čekate inicijativu druge strane. Osjećate se dobro.

BLIZANCI

U slučaju da ste privatnik konačno rješavate pravna pitanja koja su vas dugo mučila, a očekuje vas konačno i sudsko rješenje doneseno u vašu korist. Prezadovoljni ste vezom i u potpunosti joj se posvećujete. Zdravlje je solidno.

RAK

Očekuje vas povećan obim posla, ali se ubacujete u brzinu i sve uspijevate da odradite. Zainteresovani ste za brak ili vanbračnu zajednicu, ali partner to nikako da spomene. Zdravstveno stanje je stabilno.

LAV

Posao se ne razvija onako kako ste planirali. Zbog poslovnih teškoća dolazi do odlaganja planova. Imate tajnu simpatiju i maksimalno uživate u tajnom flertu. Trudite se da niko, sem simpatije, ne primijeti vaša osjećanja. Čuvajte srce.

DJEVICA

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Očekuju vas neplanirani problemi zbog čega nećete biti u mogućnosti da završite sve obaveze do kraja. Bračni partner uporno pokušava da skrene vašu pažnju na sebe. Neraspoloženi ste.

VAGA

Oblast privatnog biznisa je loše prikazana. Ukoliko ste privatnik, suočavate se sa teškoćama koje usporavaju proces rada. U fazi ste flerta. Imate utisak da je bezazlen, a u suštini ste zagrijani više nego što sebi priznajete. Osjećate se dobro.

ŠKORPIJA

Poslovna situacija je stabilna. Sve držite pod kontrolom što vam odgovara. Emocije su vam žestoko proradile tako da se trudite da što više vremena provedete sa drugom polovinom. Zdravstveno stanje je stabilno.

STRIJELAC

Ukoliko ste privatnik zainteresovani ste za poslovnu saradnju sa inostranim partnerima i konačno uspostavljate komunikaciju sa njima. Planirate kraći put sa voljenom osobom. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Trudite se da poboljšate finansije. Ukoliko ste privatnik, zadovoljni ste kako se posao razvija. Niste u potpunosti otvoreni i spontani u vezi, kao ni vaš parner. Potrebno je da radite na razvoju odnosa. Raspoloženje je u padu.

VODOLIJA

Na poslu vas očekuju problemi koje nećete uspjeti u potpunosti da riješite. To će prilično da vas oneraspoloži. Komunikacija sa simpatijom je prisutna i dalje, ali niko ne spominje vezu. Prilično ste neraspoloženi.

RIBE

Odličan je dan za susret sa predstavnicima medija, a razlog će biti vaš poslovni uspjeh. Partner i vi niste na istoj liniji: dok je on zainteresovan za intelektualnu razmjenu, vama je neophodna emotivna. Zdravstveno stanje je stabilno.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂