OVAN

POSAO: Zaboravili ste na sebe i svoju moć koju imate kad to želite. Pomalo ste se prepustili drugima da upravljaju vama. To nije pravi Ovan. LJUBAV: Dobar odnos u braku donijeće napredan ljubavni odnos u partnerstvu. Vi ste neko ko hoće po svaku cijenu da bude u dobroj zajednici, primjer drugima. ZDRAVLJE: Pad imuniteta daje pretjerani rad.

BIK

POSAO: Novac vam dolazi preko jedne Vodolije. Zadovoljni ste tim poslovnim odnosom. Vodolija će vas unaprijediti.  LJUBAV: Susret sa osobom iz znaka Ribe probudiće vaša čula. Ako ste u susretu sa Ovnom, onda ćete biti vjerovatno napeti.  ZDRAVLJE: Ne razmišljate da imate problem sa grlom.

BLIZANCI

POSAO: Dobar period za novac. Nećete dozvoliti nikome da vam pokvari vaše ideje i stav o nečemu. Budite se.  LJUBAV: Super dan, veče za dobar izlazak i poznanstvo sa osobom iz sfere umjetnosti. Mislite na sve. Partnera izvodite na lijepu večeru.  ZDRAVLJE: Energiju koristite kroz sport, kretanje.

RAK

POSAO: Ako se upustite u saradnju sa osobom iz znaka Lava, Vage ili Raka, oni bi dali veliku šansu za nov posao, ideje, pa čak i veći novac.  LJUBAV: Ne sumnjajte u partnera. Vi treba da obratite pažnju na okruženje, oni mogu biti problem.  ZDRAVLJE: Morate da obratite pažnju na donji dio tijela. Donji stomak, donje ekstremitete.

LAV

POSAO: Mislite da biste mogli na put do nekih bližih zemalja. Ostavite to za neki drugi period.  LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi moraju da pripaze na želje partnera, jer one su ponekad nerealne. Zapravo vi mislite da je to nerealno, jer traži pretjerano od vas.  ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

DJEVICA

POSAO: Mjesec u Djevici i Vagi može da vam pomogne da nađete prave poslovne partnere. Imaćete prije svega odličnu komunikaciju.  LJUBAV: Danas imate dobru priču i šarm. Rijetko ko može da vas zaobiđe. Osoba koja je povučena, nije tako nesigurna u sebe. Obratite pažnju na ponašanje.  ZDRAVLJE: Ishrana slaba tačka.

VAGA

POSAO: Niste zaokupljeni nekim teškim radom. Čak ni ne razmišljate o poslu. Vjerujete da ćete biti dobro ako ostanete malo po strani.  LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi imaju dobar dan za izlazak i druženje sa najbližim društvom.  ZDRAVLJE: Nema većih problema, mada ste malo razdražljivi.

ŠKORPIJA

POSAO: Dobar dan za sve koji žele da se bave poslovima prodaje, saobraćaja. Posebno automobili su aktuelni.  LJUBAV: Odličan dan za sve koji su zaljubljeni. Puno starsti, puno emocije. Nikako se ne opuštajte.  ZDRAVLJE: Mislite da možete da izdržite bolove u donjem dijelu kičme. Obratite se specijalisti.

STRIJELAC

POSAO: Niste se pripremili za danas. Imate poslovnog partnera koji je sposobniji i elokventniji od vas. To nije onaj Strijelac koga svi poznajemo.  LJUBAV: Dobar odnos za sve one koji su slobodni i koji namjeravaju da budu u još boljem raspoloženju i druženju.  ZDRAVLJE: Problem zdravstveni prije ima partner nego vi.

JARAC

POSAO: Danas pregovarajte sa Rakom, Strijelcem. Vikend je odličan za put. Možda i krenete negdje dalje gdje možete da se bolje snađete od mjesta gdje živite.   LJUBAV: Petak je odličan za ljubav i dobar provod. Jarac u braku sve čini za voljenu osobu.  ZDRAVLJE: Dobro zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Dobar dan je petak za svaku vrstu saradnje. Očekujte važan sastanak i rasplet finansijske situacije.  LJUBAV: Započnite novu vezu. Imate dobar aspekat za svaki početak veze sa osobom iz vatrenog znaka. Ako ste u braku izađite iz kuće večeras.  ZDRAVLJE: Bolovi u grudima ili alergija na hranu.

RIBE

POSAO: Pokrećete i druge na zanimljiv posao. Dosta dobrih saradnika oko vas. Novac vam dolazi na lakši način. Zarađujete dobro.  LJUBAV: Dobro za poznanstvo sa Ovnom, Bikom ili Škorpijom. Danas da se obavezno provedite u velikom društvu.  ZDRAVLJE: Dobro zdravlje, dobra energija.