“Sve si meni” naziv je prve autorske pjesme Lukijana Ivanovića, Banjalučanina i finaliste prvog regionalnog “X Factora”, za koju je ovih dana snimio i spot pod rediteljskom palicom njegovog brata Nemanje.

Tekst za svoju prvu numeru Ivanović je dobio na jednom nastupu sasvim slučajno od djevojke Adrijane Baralić iz Banjaluke.

“Stihovi su mi se dopali i sutradan sam odmah seo za klavir i počeo da pevam melodiju. Kada sam osetio da je to pesma koja treba da bude moja lična karta, moj prvenac, pozvao sam ukućane i rekao im da imam hit. Inače, u mojoj porodici svi smo naklonjeni muzici. Kada su saslušali pesmu, i oni su se složili da nju prvo snimam”, rekao je mladi pjevač za “Nezavisne”.

Istakao je da je Dušan Alagić uradio fenomenalan aranžman, kojim je prezadovoljan.

“Pesma je moderna pop balada. Alagić i ja smo se pronašli u muzičkom ukusu i izvukli maksimum emocije, gradacije i dobrog zvuka. Mislim da će uz ovu pesmu žene plakati, a muškarci se opijati. Ipak, ostavljam publici da konačni sud donese kada čuje ‘Sve si meni'”, kaže Ivanović.

Spot je sniman dva dana u hotelu “Kaldera” u Laktašima, a ekranizaciju pjesme prepustio je timu mladih ljudi, njegovih prijatelja iz Banjaluke.

“Moj brat Nemanja zadužen je za scenario, režiju i montažu spota, i verujem da će gledaoci krajem oktobra dobiti pravo iznenađenje za uši i oči. Žensku ulogu u spotu dobila je prelepa Vanja Hoptijan, model iz Banjaluke. Vanja Pantin, stilista iz Beograda, zadužena je za naš stajling”, rekao je Ivanović. Dodao je da mu nije bilo lako slušati naredbe starijeg brata i sarađivati s njim kao rediteljem, ali da je siguran da su odradili dobar posao.

Plan mladog muzičara je da promociju spota i pjesme održi krajem ovog ili početkom narednog mjeseca, te da se vrati obavezama na Akademiji umjetnosti u Banjaluci.

Izvor: nezavisne.com