Povodom obilježavanja Dana Evrope, 9. maja – u Banjoj Luci će biti organizovana revijalna vožnja biciklima pod nazivom “Biciklijada sa zvijezdama”. Organizatori ovog događaja su EU Info Centar u BiH i Biciklistički klub “BSK” iz Banje Luke, a uz podršku Gradske uprave Grada Banja Luka. Obilježavanju Dana Evrope u Banjoj Luci prisustvovaće novi šef Delegacije Evropske Unije u BiH, ambasador Lars-Gunar Vigemark.

Prema programu koji možete pogledati OVDJE,  “Biciklijada sa zvijezdama” biće održana u subotu, 09. maja, u kojoj će pored građana Banje Luke učestvovati i poznate javne ličnosti. Start i cilj revijalne biciklijade je na Trgu Krajine, a u okviru realizacije iste organizovaće se i muzičko-zabavni program za sve učesnike. Okupljanje učesnika je na Trgu Krajine, u 14.00 časova, a početak biciklijade u 15.00 časova.

Ovom prilikom, upućen je poziv svim građanima Banje Luke da u što većem broju uzmu učešće u ovoj rekreativnoj biciklističkoj vožnji ulicama Banje Luke u trajanju od 45 minuta povodom obilježavanja Dana Evrope.

Dodatne informacije i prijavni obrazac za učešće u revijalnoj vožnji “Biciklijada sa zvijezdama” možete preuzeti na www.EUinfo.ba.