Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović posjetio je Jadranku Stojaković koja se liječi u Banja Luci.

Susret je bio veoma dirljiv. Jadranka ga je dočekala u suzama.

“Jadranka, pa jel’ moguće da se mi tek sad upoznajemo”, rekao je Željko kad ju je ugledao.

Dugo su razgovarali o njenom zdravstvenom stanju a onda su naravno nastavili o muzici.

“Gledala sam te u X faktoru. Moraš više da radiš sa mladima, bio si sjajan mentor”, rekla mu je Jadranka. Željko je više puta u toku X faktora kandidatkinjama govorio da treba da slušaju kako pjeva Jadranka i da probaju tako da pjevaju jer je ona prva uvela specifični balkanski ukras u pjesmama koje nisu narodne.

“Bio sam zaista dirnut s jedne strane i veoma počastvovan jer sam upoznao jednu takvu zvijezdu kakva je Jadranka. Iako je bolest jako teška i onemogućava je da se kreće, čak i da dugo sjedi, ona nije klonula duhom. Naprotiv, zrači i puna je optimizma. Ja sam joj predložio da organizujemo veče njene muzike na kojem će biti. Trenutno ona mora najviše da leži, ali čeka se terapija koja bi mogla da joj omogući da više sjedi i obećala mi je da ćemo to tada uraditi”, rekao je Željko.

Podsjećamo, Željko Joksimović održaće veliki solistički koncert 19. avgusta u Banjaluci na gradskom stadionu, a uoči koncerta družio se sa fanovima na banjalučkom Trgu Krajine.

Koncertom u Banjaluci Joksimović počinje veliku koncertnu turneju nakon izdavanja novog CD-a.

Izvor: Mondo