Kantautorka, kompozitorka i pjevačica Maya Sar svakodnevno sa bendom priprema repertoar za koncerte u okviru regionalne turneje „Maya Sar – Live in Theater“.  Regionalna zvijezda pop muzike, održaće 1. aprila svoj prvi koncert u Narodnom pozorištu RS u Banjaluci, a ulaznice su u prodaji na biletarnici Narodnog pozorišta RS.

Atmosfera na probama je sjajna, a Maya Sar ne krije zadovoljstvo i euforiju zbog nastupa u gradu na Vrbasu. Istakla je da je posebno raduje, što će pred publikom u Banjaluci imati priliku po prvi put da izvede neke nove pjesme.

Zahvaljujući mom desetočlanom bendu, vrhunskim muzičarima, te posebno odabranim gostima, koji će sigurno biti prijatno iznenađenje, pjesme sa albuma “Krive riječi”, kao i pjesme koje sam napisala za druge izvođače, zvučaće posebno i potpuno u skladu sa magičnim ambijentom Narodnog pozorišta RS. Želim da se svi te večeri koncerta, osjećaju posebno i dijelom naše zajedničke muzičke priče, istakla je kantautorka.

Maya Sar još uvijek nije željela da otkrije imena gostiju koji će upotpuniti koncert u Banjaluci, ali svakako smatra da će se njen izbor dopasti publici, kao i da su u pitanju vrhunski muzičari.

Prvi koncert u okviru velike proljetne turneje biće održan 26. marta u Tuzli, a nakon toga slijede koncerti koncerti u Banjaluci, Mostaru, Sarajevu, Zagrebu i Beogradu. Njen nedavno objavljeni singl “Naša ljubav, naša kuća” nosi snažnu poruku ljubavi, sreće i zadovoljstva koje dom i porodica donose.

Jedinstveni koncertni događaj o kojem će se sigurno pričati i koji će publika dugo pamtiti u Banjaluci, koproducentski potpisuju “Play Team” iz Banjaluke i „Long Play Production“  iz Sarajeva. Koncerti u svim gradovima počinju u 20 sati.