OVAN

POSAO: Današnji dan vam dolazi kao poručen. Smanjen priliv obaveza vam omogućava prijeko potreban odmor.

LJUBAV: Moguće je da počinjte da sumnjate u svoju vezu, jer vam se čini da partner uživa mnogo više interesa od vas u svakom pogledu.

ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

BIK

POSAO: Dan vam je jako povoljan za rješavanje sukoba koje ste do sada imali sa kolegama ili nadređenima.

LJUBAV: Ako ste u potrazi za novom vezom, moguće je da ćete danas upoznati osobu koja će vas dovesti do vašeg budućeg partnera.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zdravijoj ishrani.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko sada pokažete maksimum posvećenosti, naredni period će vam donijeti napredak u karijeri kakav niste očekivali.

LJUBAV: Jako vam smeta nesposobnost vašeg partnera da pravi kompromis. Pitate se kuda vodi to što ste uvijek vi onaj koji popušta.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa grlom.

RAK

POSAO: Ukazaće vam se prilika da ostvarite dodatne prihode, ali oklijevate da je prihvatite, jer vas brinu mnoge obaveze koje uz to dolaze.

LJUBAV: Moguće je da ćete u nekom trenutku dana osjetiti jak nalet usamljenosti. Ne zaboravite da ipak postoje ljudi koji su tu za vas.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema.

LAV

POSAO: Period stagnacije u kom ste do sad bili se konačno završava i već danas osjećate puno emtuzijazma da date svoj maksimum.

LJUBAV: Voljena osoba vas je jako povrijedila i niste sigurni da možete da joj oprostite. Treba vam vremena da sami o svemu razmislite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vidom.

DJEVICA

POSAO: Današnji dan vam donosi puno izazova i prepreka u ostvarivanju ciljeva. Ne zaboravite da samo strpljenjem možete sve da prevaziđete.

LJUBAV: U vašem bliskom okruženju postoji osoba koja gaji iskrene emocije prema vama već vrijeme i skuplja hrabrost da vam priđe.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor.

VAGA

POSAO: Današnji dan će donijeti komplikovanu situaciju čiji će ishod odlučiti neki vaš nadređeni ili saradnik. Vi uradite samo ono što je vaša osnovna dužnost.

LJUBAV: Vodićete interesantan razgovor sa osobom koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Prijaće vam neki vid rekreacije.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko ste planirali poslovni napredak, sada je pravo vrijeme da se posvetite njegovom ostvarivanju.

LJUBAV: Dirnuti ste spremnošću voljene osobe da se trudi i posveti uspjehu vaše veze. Vidite se pored nje i u dalekoj budućnosti.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

STRIJELAC

POSAO: Danas i mali pad koncentracije ili nemar mogu da imaju dugotrajne posljedice. Pripazite dobro na svaki svoj postupak.

LJUBAV: Moguće je da postoji sukob stavova između vas i partnera po nekom važnom pitanju. Pitate se koliko je to značajno za vaš odnos.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disajnim putevima.

JARAC

POSAO: Polako se sve kockice slažu i shvatate da su vam dosadašnja iskustva poslužila za bolje razumijevanje hijerarhije koja vlada u vašem poslu.

LJUBAV: Imate osjećaj da voljena osoba krije nešto od vas, ali se i sami plašite da to sebi potvrdite. Voljeli biste da vaša veza uvijek ostane ovakva.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa.

VODOLIJA

POSAO: Sve vam je jasnije da su uslovi na trenutnom radnom mjestu jako nepovoljni po vas i spremni ste da potražite bolju perspektivu negdje drugdje.

LJUBAV: Današnji dan vam nosi nekakvu burnu raspravu sa bračnim partnerom, ali do kraja dana bi trebalo da se pomirite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku.

RIBE

POSAO: Skloni ste da izbjegavate obaveze, jer osjećate da nemate mnogo snage da na svim poljima dajete svoj maksimum.

LJUBAV: Voljeli biste da ostvarite neku novu vezu, ali ne možete da nađete osobu koja ispunjava sve vaše standarde.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta.