Najveći ovogodišnji Ladies Night održaće se 5. decembra od 19.00 časova u Cineplexxu Palas uz romantičnu komediju “Prošlog Božića”.

Domaćin pića dobrodošlice je Vinarija Tikveš koja će predstaviti svoja vina Alexandria Rose, Cabernet Souvignon i Alexandria Riesling.

Najpoznatiji lifestyle magazine Ljepota i zdravlje, redovni partner Ladies Night druženja, obradovaće sve dame magazinom, a štamparija Compex zajedno sa partnerima Izvor, Adria MM, Violeta i Sarantis sa brendom Bioten, spremili su sjajne poklone za sve posjetioce.

Da veče bude još interesantnije, pobrinuli su se prijatelji iz Avona koji su spremili deset poklon paketa za deset najsrećnijih dama.    

Satnica:

19:00 Piće dobrodošlice 

20:00 Film Prošlog Božića

O filmu:

Emila Clarke, Henry Golding i Emma Thompson (dvostruka dobitnica Oscara) glume za Paul Feiga u filmu “Prošlog Božića”, romantičnoj komediji inspirisanoj muzikom Georga Michaela. Emma ujedno potpisuje i scenario u saradnji s Bryony Kimmingsom.

Kate (Clarke) tumara Londonom dok njene cipele zvone, kao iritantna posljedica spleta nesrećnih okolnosti koje je dovode do posla vilenjaka u Božićnoj prodavnici koja je otvorena cijele godine. Tom (Golding) ulazi u Katein život i polako ruši sve njene barijere, dok se ona polako zaljubljuje u njega. Dok se London polagano sprema za najljepše godišnje doba i Božić, za njih dvoje ništa ne izgleda lagano. No ponekad se ljudi moraju prepustiti sudbini, poslušati svoje srce i vidjeti gdje će ih to odvesti.

Ulaznice za Ladies Night su u prodaji, a film je na redovnom repertoaru od 5. decembra.

Pogledajte i: Repertoar Cineplexxa Palas od 28. novembra 2019.