Koje haljine ne bi trebalo da nedostaju u vašoj proljećnoj garderobi?

Postoji citat koji kaže „Nije bitna toliko haljina, već žena koja je nosi“. Jasno je da se slažemo sa ovom frazom, ali dodaćemo da prava haljina može učiniti da se žena osjeća samopouzdano i samouvjereno.

Haljina je odjevni komad sa najvećom stilskom evolucijom tokom vremena i pored nas je u svakoj prilici, bez obzira na to koliko je svečana ili ležerna. Od kancelarijskog izgleda do cjelodnevnog izlaska i od lagane šetnje do svečane večere, uvijek ćete moći da pronađete idealnu haljinu za sebe bez obzira na stil, tip tijela, godine ili estetiku.

Neposredno prije nego što kalendar pokaže da je proljeće stiglo, imate priliku da svoju garderobu obogatite haljinama svih dužina, stilova i tkanina, koje će vaš dnevni “outfit” učiniti lakšim, ljepšim i praktičnijim.

Jedna od prvih kupovina koju treba obaviti je nabavka nove teksas haljine, koja je idealna za dnevne izlaske. Odlično se slaže sa ravnim cipelama i sa visokom potpeticom, kul je i veoma moderna. Jednako korisne su haljine neutralnih nijansi poput bež i crne, možete da ih nosite od jutra u kancelariji do večernjeg izlaska, nadogradivši ih aksesoarima.

Prateći modne trendove, haljine mini dužine i jarkih boja poput zelene, fuksije i crvene su svakako neophodne. Vesele boje će odmah pozitivno uticati na raspoloženje i obnoviće vaš proljećni stil. Ako želite još više da eksperimentišete sa svojim izgledom, predlažemo da u svoju garderobu dodate prozračne haljine u obojenoj verziji dinamičnih dezena kao što su leopard ili zebra print.

Naravno, na vašoj proljećnoj listi za kupovinu mora se naći haljina za zabave. Satenska haljina jarke boje ili mini haljina sa neobičnim izrezima je upravo ono što vam treba.

Pogledali smo novu kolekciju brenda H&M i izdvojili za vas 10 modela haljina koje treba nabaviti već sada.