Karte za koncert Jelene Tomašević, koja večeras s početkom u 20 časova nastupa u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor u Banjaluci, rasprodate su, a u nagovještaju je i plan za koncert naredne godine, koji bi se održao u gradu na Vrbasu na nekoj većoj lokaciji.

Rečeno je to na današnjoj pres konferenciji koja je održana u Tržnom centru Tropik u Banjaluci, a na kojoj su prisustvovali Jelena Tomašević i organizatori prvog solističkog koncerta srbijanske umjetnice raskošnog glasa.

– Očekuje vas koncert moje muzike, biće tu pesama sa prvog albuma, ali i sa drugog “Ime moje”, kao i novi singlovi koji su izlazili u međuvremenu. Radujem se što prvi put pevam u Banjaluci i drago mi je što je ovoliko interesovanje ljudi, to je zaista za podstrek za češće dolazim ovde i da češće pevam ovde, da negujem svoju publiku, rekla je Jelena Tomašević koja je došla u prtanji supruga, glumca Ivana Bosiljčića.

Svoje zadovoljstvo povodom solističkog koncerta Jelene Tomašević u Banjaluci iskazali su i predstavnici iz Tropik centra, kao i iz m:tela i turističke organizacije Star travel.

Nakon pres konferencije uslijedilo je fotografisanje sa prisutnim građanima, prvenstveno djecom koja nisu krila ushićenje što se nalaze u blizini jedne od najuspješnijih umjetnica sa naših prostora.