Jedan od najpraktičnijih, najelegantnijih i najvećih trendova sezone jeste dezenirani tvid. Bilo da je u pitanju pepito, tartan print ili prosto kockice ovaj materijal vrlo je karakterističan za doba godine koje je ispred nas. Evo koje tvid komade nikako da ne izostavite.

KAPUT

Tartan print više nije toliko upadljiv. Kaputi u sivim, crnim i braon tonovima sa ovim dezenom idealni su za prelazni period, odaju utisak sofisticiranosti i istančanog osjećaja za stil, i vrlo neusiljeno daju notu strogosti odijevnoj kombinaciji. Mogu se nositi uz sve, a naročito dobro izgledaju kada se spoje sa srodnim mustrama u različitim veličinama i tonalitetima.

PANTALONE

 

Idealan jesenji komad garderobe za poslovne prilike jesu tvid pantalone sa tartan printom u zimskim bojama. Birajte model sa faltama, prosto ga uparite sa crnom rolkom i mantilom, ravnim cipelama ili salonkama i potpuno ste spremne za nove radne pobjede. Ove pantalone unijeće dodir neusiljene elegancije i svježine u monotonu poslovnu svakodnevnicu.

SUKNJA

Pepito dezen se u hladnijim mjesecima vraća na velika vrata u osvježenoj varijanti. Midi suknja ravnih linija u pravim zimskim bojama sa pepito printom utkanim u tvid savršena je kako za dnevne tako i za formalnije prilike. Nosite je uz uske bluze i rolke ili predimenzionirano pletivo, sve u zavisnosti za koju se priliku spremate.

(lepotaizdravlje)