Svestrana i trendi skoro svake sezone, teksas košulja je izuzetno udobna i može se nositi na mnogo načina.

Košulje od teksasa su šik, one su elegantne i one su savršene za ovu jesen. Ukoliko nemate teksas košulju u vašem ormaru, ovo je najbolje vrijeme da investirate u jednu. 

Teksas košulja se lako može nositi sa farmerkama, ali trebalo bi da bude u različitoj nijansi. Ako želite da izgledate kao moderna dama, završite odjeću parom cipela i jaknom u istoj boji. Za tople jesenje dana uvijek se možete odlučiti za svijetlu teksas košulju i tamno plave farmerke u kombinaciji sa laganim baletankama ili sandalama koje će sigurno pomoći da se izdvajate svojim izgledom gdje god da krenete.

Ako želite šik odjeću, uvijek možete da teksas košulju kombinujete sa mini suknjom, jer ova dva odjevna komada savršeno doponjuju jedno drugo. Ako uz to nosite neke originalne modne dodatke, sigurno ćete biti u centru pažnje.

Ove jeseni rasplamsale farmerke su se vratile u trendovima i nema razloga da ih ne kombinujete sa teksas košuljom. Kao što smo rekli ranije, kada kombinujete teksas košulju sa teksas farmerkama, trebalo bi uvijek da imate jednu stvar na umu: odlučite se za različite boje ili nijanse teksasa. Ovom autfitu možete dodati fedora šešir i sigurno ćete izgledati savršeno!

Ako još ne znate, duga teksas košulja mogla bi uspješno da zamijene jaknu. Zato u hladnim danima, početkom jeseni, vi uvijek možete da nosite teksas košulju umjesto lagane jakne. Takođe duga teksas košulja prevezana u struku originalni kaišem može da izgleda kao teksas haljina.

Postoji mnogo načina da kombinujete teksas košulju ove jeseni, pa nije ni čudo da je ona baza jesenjeg garderobera mnogim damama. Ukoliko vam nedostaje inspiracija i ne znate kako da nosite teksas košulju, pogledajte našu galeriju koja će vas inspirisati.