Kožne pantalone su postale jedan od češćih odjevnih komada…

Iako su se nekada smatrale odjevnim komadom koji “smije” da se nosi samo za noćne izlaske, vremenom su postale dio stajlinga za posao ili fakultet – kada se dobri upare sa ostalom odjećom.

Mi smo definitivno za kožne pantalone!

Lako se kombinuju, pa to i nije neki problem – napraviti sa njima opuštenu kombinaciju za svaki dan. Odlično se kombinuje uz košulje, jednostavne džempere, patike, štikle, pa čak i baletanke. Suština je da ukombinujete boje i teksturu ostalnih odjevnih komada koje ćete nositi u kombinaciji sa njima.

Možete ih nositi na više načina, a mi smo izdojili a tri: na opušteni – svakodnevni, ozbiljniji i u kombinaciji sa asimetričnim komadima.

Ako se odlučite za opušten i sakodnevni stil, uz kožne pantalone obucite teksas košulju koju ćete uvući u njih ili ležernu teksas jaknu koja će vam u ovoj kombinaciji dati “opasan” bajkerski stil. Što se tiče obuće, ravne patike kao što su starke, poluduboke kožne ili one sa platformom su savršen izbor. Od aksesoara izaberite neku veću tašnu ili upadljive narukvice ili minđuše.

Ozbiljno – poslovan stil nije strogo namijenjen za odlazak na posao. Možete ga nositi na fakultet, neku zabavu i gdje god da treba malo elegantnije da se obučete. Kožne pantalone se savršeno slažu uz sakoe i blejzere koji ovakvim pantalonama taman daju ozbiljniju notu. Stil upotpunite sa upadljivim nakitom i stileto štiklama. Elegantno, prefinjeno i ozbiljno!

Kožne pantalone i asimetrični gornji dio odjeće? Nema boljeg izbora. Kardigani, tunike i kaputi u ovom fazonu se odlično slažu sa kožnim pantalonama. Samo vodite računa o bojama, jer ne treba pretjerivati; kožne pantalone su sjajne i same po sebi predstavljaju modni detalj. Iskombinujte rolku sa asimetričnom i dugačkom tunikom preko, a preko svega toga obucite duži kaput. Od obuće možete izabrati starke ili mokasine, kao i elegantne cipele sa malom štiklom. Ovakav stil možete nositi bukvalno svuda; na poslu, u kafiću i za odlazak u grad. Multifunkcionalno i prelijepo.

A šta vi mislite, da li su kožne pantalone za svaki dan ili isključivo za noćne izlaske? Pogledajte galeriju i odlučite!

Izvor: zenskimagazin