Mala crna haljina predstavlja provjeren, klasičan komad garderobe koji obožavaju sve žene zato što je elegantan, uvijek moderan i u trendu. Međutim, ako se odlučite za malu crnu haljinu i u novogodišnjoj noći, morate je ponijeti sa nešto upečatljivijim i svjetlucavijim aksesoarima. Mi vam danas predlažemo neke od njih.

Clutch torbica sa cirkonima

Da bi u novogodišnjoj noći vaša mala crna haljina bila na pravi način upotpunjena, uz nju ponesite clutch torbicu ukrašenu cirkonima i kristalima i efektne crne cipele.

novogodisnji aksesoari za malu crnu haljinu 1 Novogodišnji aksesoari uz malu crnu haljinu

Detalji od krzna

Uz elegantnu malu crnu haljinu koja laska vašoj figuri, u novogodišnjoj noći savršeno će se uklopiti detalj izrađen od krzna. On će vašem izgledu dati glamuroznu notu, a vi ga uz to možete upotpuniti efektnim minđušama.

novogodisnji aksesoari za malu crnu haljinu 2 Novogodišnji aksesoari uz malu crnu haljinu

Statement nakit

Još jedan glamurozni detalj koji možete ponijeti u novogodišnjoj noći upravo je statement nakit. To može biti efektna ogrlica, glamurozna narukvica ili statement minđuše koje će na pravi način upotpuniti svaki model haljine koji ponesete.

novogodisnji aksesoari za malu crnu haljinu 3 Novogodišnji aksesoari uz malu crnu haljinu

Efektne cipele

Upečatljive cipele, bile one izrađene od zmijske kože ili nekog drugog svjetlucavog materijala, idealan su aksesoar za malu crnu haljinu u novogodišnjoj noći. Model koji ćete nositi odaberite sami, a prilikom izbora haljine vodite računa da ona bude klasična, ali elegantna.

novogodisnji aksesoari za malu crnu haljinu 4 Novogodišnji aksesoari uz malu crnu haljinu

Detalj u kosi

Ukoliko želite da svom cjelokupnom izgledu date upečatljivu i originalnu notu, onda je najbolji izbor aksesoara koji možete napraviti upravo efektan detalj koji ćete nositi u kosi. To može biti šnala, rajf ili neki drugi detalj koji će učiniti da u novogodišnjoj noći izgledate još glamuroznije.

novogodisnji aksesoari za malu crnu haljinu 5 Novogodišnji aksesoari uz malu crnu haljinu

Crveni karmin

Nijedan modni detalj nije tako upečatljiv i tako efektan kao crveni karmin. Osim toga što će naglasiti vaše usne, on će se savršeno uklopiti sa vašom malom crnom haljinom i učiniti da izgledate još elegantnije i ženstvenije, najkraće rečeno, kao prava dama.

novogodisnji aksesoari za malu crnu haljinu 6 Novogodišnji aksesoari uz malu crnu haljinu

Izvor: wannanemagazine