OVAN

Posao: Povoljan vam je dan za inovacije koje dolaze od strane aspekata preko vašeg polja posla. U većoj mjeri ste zainteresovani da tako nešto i protežirate.

Ljubav: Kod polja emocija možete da pravite malu rezervisanost prema partneru koji vas doživljava na potpuno drugačiji način nego što ste očekivali.

Zdravlje: Uradite sistematski pregled.

BIK

Posao: Poslovna strategija koju imate već neko vrijeme ne daje veće rezultate. Moraćete da budete dosljedni svojim kolegama i da ih obavijestite o situaciji u kojoj se nalazite, trenutno.

Ljubav: Pojačana tenzija oko trenutne situacije preko polja prijatelja se odražava i na vaš emotivni život. Morate da budete dovoljno fleksibilni za nešto potpuno novo.

Zdravlje: Nemate veće tegobe danas.

BLIZANCI

Posao: Pojačana tenzija preko polja posla se nastavlja u velikom zaletu. Ukoliko imate stav da se mnoge stvari dese tek odjednom, možete da budete u velikom problem.

Ljubav: Pokazujete određenu zainteresovanost prema osobi koju odavno poznajete. Nije loša ideja da računate na konkretne detalje svog emotivnog segmenta.

Zdravlje: Pojačana tenzija.

RAK

Posao: Ukoliko se bavite privatnim biznisom nije loša ideja da se neki detalji ne preskaču kao što su dugovi od ranije. Morate da budete svjesni situacije u kojoj se trenutno nalazite.

Ljubav: Volite svog partnera i ne želite da ga izgubite, jer smatrate da su se slične stvari već dešavale. Nemate razloga za paniku.

Zdravlje: Stomačni virus.

LAV

Posao: Pokazaćete svoje umijeće i nećete žaliti za vremenom koje je odavno već prošlo. Uhvatićete odličan poslovni zalet.

Ljubav: Stvarate pogrešnu sliku o sebi, kada je jedna Škorpija blizini. Možete poželjeti da ostanete dovoljno pritajeni sve dok ne ispitate konkretnu situaciju ovaj put.

Zdravlje: Pojačana tenzija.

DJEVICA

Posao: Započećete odličan poslovni aranžman ovaj put. Imate dovoljno strpljenja i nećete se dovoljno opterećivati nepotrebnim okolnostima koje su morale da se dese.

Ljubav: Pojačava se tenzija između vas i partnera na velika vrata. Želite nešto u vezi toga što prije da okončate.

Zdravlje: Nije loše.

VAGA

Posao: Pokazujete dozu pojačanog entuzijazma i ne osporavate nečije mišljenje u vezi promjene koja vam se daje na uvid.

Ljubav: Nije loša ideja da se više okrenete parneru i njegovim stavovima kako bi dobili na vremenu. Osjećate da je danas ipak sve u redu.

Zdravlje: Nemate tegobe danas.

ŠKORPIJA

Posao: Nipodaštavanje od strane kolega je nešto što vas ne interesuje. Pokazujete marljiv pristup svojim obavezama i ne želite nešto posebno da propustite ukoliko se desi pojačana tenzija.

Ljubav: Ukoliko su se desili određeni problem na vidiku su vam izgovori i pokušaj da izbjegnete određene situacije.

Zdravlje: Poboljšajte imunitet.

STRIJELAC

Posao: Ukoliko su se stvari dovoljno već iskomplikovale nećete biti dovoljno otvoreni za nešto novo sve dok se neki detalji ne skockaju.

Ljubav: Imali ste i lošijih dana, ali nije slučajno ni partner umiješan u sve to. Pokušajte da se otvoreno postavite ovaj put.

Zdravlje: Solidno.

JARAC

Posao: Niste svjesni svojih potreba u većoj mjeri koliko ste se zabrinuli za svoj inetgritet ovaj put. Imate određenu dozu neprijatnosti koje projektujete i na ostale.

Ljubav: Postoji određeni osjećaj tenzije koju ne možete da prevaziđete bar za neko određeno vrijeme. Ovo naročito važi za one koji su rođeni u drugoj dekadi vašeg znaka.

Zdravlje: Izdržljivi ste.

VODOLIJA

Posao: Pojačavate intezitet svog rada. Ne žalite se na uslove koliko na sam proces koji je po vašem mišljenju dosta spor. Imate odlične ideje.

Ljubav: Niko vas ne podržava u ličnim idejama i stavovima u onoj mjeri u kojoj se dešava nešto konkretno. Partner je uz vas u svakom slučaju.

Zdravlje: Pojačavajte imunitet.

RIBE

Posao: Imate dovoljno strpljenja za konkretne aktivnosti, ali ne razumijete mnogo stvari koje vam se plasiraju u neku ruku.

Ljubav: Nije loša ideja da se povremeno okrenete i potražite konkretno rješenje za problematiku vezanu za zajednički život sa partnerom koji je u suštini i vaš najveći prijatelj.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.