OVAN

Posao: Možete da imate dovoljno dobar stav po pitanju vašeg rada. Imate na imu da se samo dobro odmorite. Ono što ste planirali da dovršite ostavljate za neki drugi put.

Ljubav: Nije loša solucija da se povremeno osvrnete i ukažete osobi pored sebe, koliko je volite. Imajte na umu da je pored vas osoba koja vam imponuje i zaslužuje veću pažnju.

Zdravlje: Osjećate se odlično.

BIK

Posao: Niste sami u priči, koja vam se odavno već dopala. Pokušaćete da se otrgnete utisku, koji vam pravi problem već neko vrijeme, jer mjesto za loše procjene ne treba da gajite.

Ljubav: Oni koji se osjećaju usamljeno neće biti u tom položaju još zadugo. Neke stvari će se već promijeniti i nemate pravo da očajavate na polju emocija.

Zdravlje: Pojačavajte unos vitamina.

BLIZANCI

Posao: Pokazujete određenu dozu entuzijazma, kada su nove poslovne aktivnosti u pitanju i ne žalite se na manjak vremena. Pokušavate da se domognete bolje pozicije.

Ljubav: Volite igre zavođenja i flerta. Partner je otvoren za nešto više, pa se nećete ustručavati da nešto drugačije donosite odluke od date mogućnosti da se i vi dobro zabavite.

Zdravlje: Možete imati manji problem sa disajnim organima.

RAK

Posao: Uveliko se pripremate za velike promjene. Nije sve u duhu lošeg raspoloženja, koliko se uviđa skorije razrješenje situacije.

Ljubav: Imate na umu da neki dio vremena poklonite partneru. Smatrate da će vam se to vratiti kao fidbek i da je u tome vaša lična satisfakcija.

Zdravlje: Solarni pleksus je loše postavljen.

LAV

Posao: Vaš privatni posao je vaša najbolja odluka. Niste mogli da trpite autoritet i imate dovoljno dobar stav da započnete nešto širu verziju sopstvene režije.

Ljubav: Pojačana tenzija je nešto što vi osjećate od strane partnera već neko vrijeme. Nije loša ideja da se povremeno povučete iz emotivnog segmenta.

Zdravlje: Nemate veće tegobe.

DJEVICA

Posao: Koliko se budete odmorili u tom duhu očekujte i dovoljno dobar stav, po pitanju poslovne ponude koja će biti dosta aktuelna.

Ljubav: Nije loša ideja da planirate večernji izlazak i da se otvorite na ovom polju, koliko možete sve dok ne uvidite da je to možda prolaznog karaktera kada već planirate veće promjene.

Zdravlje: Alergijske reakcije su moguće.

VAGA

Posao: Pokušavate da se dokažete na polju posla preko svojih izvora koje ste čuvali već neko vrijeme. Nije loša solucija da se povremeno ostvarite kao samostalni strijelac.

Ljubav: Imali ste dovoljno razloga da okrenete novi list. Još uvijek se osjeća kolebljiva situacija, ali ne dovijeka.

Zdravlje: Promjenljivo raspoloženje.

ŠKORPIJA

Posao: Niste smjeli da ostvarite pogrešan utisak kod osoba do kojih vam je stalo nešto više. Ne pokušavajte da negirate vaše izostanke.

Ljubav: Polje emocija nije loše naglašeno ovaj put. Pozitivan stav je nešto što već odavno imate kao soluciju, koja vam daje pozitivnu energiju.

Zdravlje: Metereopatske reakcije su prisutne.

STRIJELAC

Posao: Polje inostranstva vam donosi odlične vijesti po pitanju mogućnosti zarade, koju već neko vrijeme imate na umu. Stoji vam proširenje posla u narednom periodu.

Ljubav: Ukoliko ste sami ili vam je partner dosadio, ne očajavajte koliko se ovdje uviđa dosta solidna situacija u emotivnom smislu sa nekim novim.

Zdravlje: Osjećate mučninu.

JARAC

Posao: Volite da radite i privređujete, ali isto tako da nađete dobru mjeru za svoje obaveze. Nije sve u angažovanju ima nešto i u pozitivnom stavu prema odmoru i rekreaciji.

Ljubav: Povoljan period preko vašeg polja ljubavi vam donosi popodnevno rasterećenje. Nije loša ideja da planirate večernji izlazak.

Zdravlje: Pojačan entuzijazam.

VODOLIJA

Posao: Koliko se budete otvoreno postavili prema svojim kolegama u toj mjeri možete da očekujete solidnu podršku. Neko može da bude protiv vaših stavova, ali u manjem obimu.

Ljubav: Imate na koga da se oslonite. Partner želi da vam pruži odličnu zabavu i da vas oslobodi obaveza.

Zdravlje: Pazite se stresa.

RIBE

Posao: Koliko se budete snašli na novom poslu od toga zavisi i vaša finansijska situacija. Ne zaboravite da treba da gajite pozitivan stav.

Ljubav: Malo se se umorili od čekanja na konkretnu situaciju. Volite da znate na čemu ste, pa će se desiti i nešto bolja energija, jer vi to želite svi srcem.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.